ASUS PRIME Z790-A WIFI

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Proximo
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 07. Mar, 2021, 23:28

Re: ASUS PRIME Z790-A WIFI

Príspevok od používateľa Proximo »

Ako kedy niekedy sa sam uspi po 30m necinnosti. Moze byt ze sa uspal a po zobudeni to neslo a uz nepomohlo ani vypnutie pc len tie baterky vyresetovat
Proximo
Používateľ
Používateľ

Tak druha reklamacia vyriesena opat len opravou a aktualizovanim biosu. V podstare rovnaky sposob opravy ako ori prvej teklakacii. Budem ziadat dobropis.

Viete mi poradit prosim vas aku z790 kupit ak by mi uznali dobropis?
Používateľov profilový obrázok
zoom
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa zoom »

To si teda druhykrat reklamoval a nevravel si, ze chces peniaze nazad? Tak neviem, ako to bude, ked ti vlastne reklamaciu vybavili (opravou alebo "opravou"). To asi nefunguje task, ze ti vybavia reklamaciu a ty ides pytat peniaze nazad, ale skor by to vedel nejaky pravnik. Preto som pisal, ze rovno pytaj vratenie penazi. Alebo teda sa zavada prejavi tretikrat...

Co sa tyka dosky, tak asi by som siel do MSI MAG Z790 TOMAHAWK WIFI. Taka fajn vyvazena doska s prima all-black dizajnom. Ono Z790 je dobre dimenzovany chipset (napajacia cast), takze tam by nemalo byt take, ze kupis dosku, ktora neutiahne 13700K. Ja sam mam TUF Z790 DDR4, co je v ponimani Asusu uz skor taky jemny podpriemer, a funguje snad 4 roky bez problemov kazdy jeden den.
Proximo
Používateľ
Používateľ

Nie nesuhlasili s tym. ohradil som sa aj tou novelizaciou co si poradil a strasil ich pravnou cestou ale bez zaberu :-D
Musel som to tym padom dat reklamovat druhy krat a opat mi bola uznana reklamacia opravou a v popise je aktualizovany bios tak ako pri prvej reklamacii. Takze pridem do alzy a mozu cakat ze im to neprevezmem mozu rovno vystavit dobropis
Používateľov profilový obrázok
zoom
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa zoom »

Hm. Tu je mesiac stare pravne poradenstvo s rovnakou vecou a tam pisu, ze stale je to 3x a vratenie penazi. Celkom urcite budu viac kvalifikovani, ale stale mi slovne spojenie priamo zo zakona "opätovné vyskytnutie sa vady po oprave" dava takyto sled udalosti:
  1. Vyskytla sa vada.
  2. Reklamacia vyriesena opravou/vymenou.
  3. Opatovne vyskytnutie rovnakej vady po (prvej) oprave.
  4. Podla zakona mam pravo od zmluvy odstupit.
No... tazko povedat (pre laika). Mozno by stalo za to kontaktovat napriklad Europske spotrebitelske centrum, ked sa ti v kontaktnom formulari chce vypisovat meno, adresa, telefon. Co mam info, tak to celkom funguje.

Návrat na "Základné dosky"