Náhrada za Samsung Galaxy A52s 5G
- rudo959
- Používateľ

- Dátum registrácie: So 21. Júl, 2007, 08:00
Náhrada za Samsung Galaxy A52s 5G
Zdravím, chcel by som Vás poprosiť o nejaké tipy ako náhradu za Samsung A52s 5G v cene 500 - 700 eur. Ďakujem.
- molnart
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Náhrada za Samsung Galaxy A52s 5G
tiez mam rovnaky telefon, aj ho este chvilu planujem mat, ale keby som menil dost by som uvazoval nad Mi 15T. ale ak si zvyknuty na samsung a chces mat mozno jednoduchsiu migraciu tak mozno S24/S25. Mozes pockat co priniesie A57, ale pravdepodobne bude prvy polrok po vydani dost predrazeny. tento rok vraj ma byt znova aj A7x seria
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
S25 sa oplati ak mas rad mensi telefon, inak mozno ani tak nie. S24 je u nas s exynosom, to by som nebral.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, Sapphire pulse 9070 15g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- rudo959
- Používateľ

Ďakujem pekne a čo iPhone 16? Hľadám niečo odolné, čo vydrží aj nejaký pád. Teda z tohto hľadiska by bol asi lepší S25 Edge. Ako je na tom čo sa odolnosti týka Mi 15T? Možnosť inštalácie aplikácií z google play majú asi všetky doteraz uvedené mobily.
- molnart
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
preco by mal byt Edge odolnejsi? to ze nebudes mat poskrabany ram este neznamena ze plosny spoj sa neroztrieska vo vnutri. ked chces mat odolny telefon kup si poriadne puzdro a sklo na displej.
ci android alebo iphone si musis povedat ty a ci si ochotny si zvyknut na iny system. za mna mam firemny iPhone 14 asi dva roky, povodne som myslel ze si donho dam sukromnu simku a budem pouzivat len iphone, ale ostal som pri A52 a nosim dva telefony, lebo android mi proste sedi viacej. keby som mohol pouzivat android aj pre pracovne veci tak iphone mi lezi v sufilku, napriek neporovnatelne lepsej kamere.
keby som kupoval nieco nove asi by som chcel mat aj telefoto objektiv, co pri iphone znamena ze asi bude mimo budget. pri androide sa daco najde.
ci android alebo iphone si musis povedat ty a ci si ochotny si zvyknut na iny system. za mna mam firemny iPhone 14 asi dva roky, povodne som myslel ze si donho dam sukromnu simku a budem pouzivat len iphone, ale ostal som pri A52 a nosim dva telefony, lebo android mi proste sedi viacej. keby som mohol pouzivat android aj pre pracovne veci tak iphone mi lezi v sufilku, napriek neporovnatelne lepsej kamere.
keby som kupoval nieco nove asi by som chcel mat aj telefoto objektiv, co pri iphone znamena ze asi bude mimo budget. pri androide sa daco najde.
Spoiler: ukázať
- rudo959
- Používateľ

Kvôli gorilla glass, len neviem čo má iphone16.
Poco f8 pro, ak nepotrebujes kvalitne foto, z ali za 450ecek