Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa SKiLEX »

Ludia co mate pevny internet od o2, tiez vam to nahodne na 0,5-1sekundu straca packety priblizne kazdych 20-40 sekund? Online hry su takto dost neprijemne, torrenty prichadzaju poskodene, videohovory sa vtedy trhnu... vobec to neni prijemne a nenapada mi co s tym robit

Obrázok
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Príspevok od používateľa mp3turbo »

o2 mam asi 5 rokov, take som nezazil.
Primarna lokacia Bublina-Petrzalka, potom Bublina-Nove Mesto (III.obvod), Bublina-Raca (takisto III.obvod), potom Donovaly rovno na kopci.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Používateľov profilový obrázok
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Príspevok od používateľa SKiLEX »

No zacal som to riesit...
-pomenil som kable, nic
-vsetko som vyresetoval a nastavil nanovo, nic
-odpojil som mikrotik od o2, zyxel prestal vypadavat
-pripojil som mikrotik, odpojil len brocade switch za tym, stale to fungovalo. Ked som pripojil switch tak to zase blbnut zacalo
-zacal som odpajat zariadenia zo switchu, po hodine doslo na to ze to robi hp elitedesk 800 g4 ktory mam pripojeny v racku... Ked ten zapojim do switchu tak o2 router na vstupe zacne vypadavat

-Chvilu som sa s tym hral, nic nepomahalo, akonahle bol zapnuty tak internetu hrabalo... Updatol som driver od internetovej sietovky a problemy prestali... Nechapacka. Stary driver na miniPC pripojenom cez switch, cez mikrokrotik sposoboval zaseky na O2 routri.

To je jedna vec... Druha vec je ze s tym miniPC prisiel nejaky polsky napajaci adapter miesto original HP a ten je spraveny tak nesikovne ze na minusovom pole sa da namerat 110-120V striedavych oproti zemi. Takze cely miniPC na dotyk slusne kope vzdy ked sa nedotyka niecoho kovoveho uzemneneho.
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Príspevok od používateľa mp3turbo »

... keby som toto cital na internete, tak neverim - ale teraz, ked som to zazil ... :) treba uz len kuknut, ci ti predali pocitac alebo kardiostimulator.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"