Ahojte.
Čím by bolo dobré otestovať SSD disky pred predajom? + je nejaký univerzal program na stav a akúkoľvek značku alebo na každý disk program danej značky? /smart získať viem, ak nie cez HD Tune tak napr. cez Defraggler/.
Viem že 100% garancia nebude nikdy, ale aj tak.
Má zmysel pri SSD aj HD Tune a v ňom kompletný sektorový test?
Mám tu WD, Samsung, Gigabyte, GoodRam a iné...
Dik
Testy použitého SSD pred predajom
- felipe25
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Testy použitého SSD pred predajom
Spoiler: ukázať
-
mp3turbo
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Testy použitého SSD pred predajom
>> Má zmysel pri SSD aj HD Tune a v ňom kompletný sektorový test?
ma, prepises vsetky data a nikto ich nebude schopny vratit naspat
ma, prepises vsetky data a nikto ich nebude schopny vratit naspat
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- michalesku
- Používateľ

- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Som si viac nez isty, ze sa pytal na standardny test "povrchu", i ked pri SSD je celkom nezmysel takto to nazyvat.. cize citatelnosti sektorov.. Pri nom sa ziadne data neprepisuju..
Samozrejme to, co pises, ma zmysel (ak tam ma nejake svoje data) a su urcite aj lepsie nastroje.. Ja som kedysi pouzival O&O SafeErase, akurat v sucasnosti su jedine disky, ktore obcas predavam, z repasov s predinstalovanym OS.. Tam mi je to uplne jedno, odstranim vsetky particie a disk ide do sveta..
Samozrejme to, co pises, ma zmysel (ak tam ma nejake svoje data) a su urcite aj lepsie nastroje.. Ja som kedysi pouzival O&O SafeErase, akurat v sucasnosti su jedine disky, ktore obcas predavam, z repasov s predinstalovanym OS.. Tam mi je to uplne jedno, odstranim vsetky particie a disk ide do sveta..
Spoiler: ukázať
-
mp3turbo
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> Pri nom sa ziadne data neprepisuju..
ale mozu sa zapisovat, taka option je prakticky v kazdom takomto programe.
ale mozu sa zapisovat, taka option je prakticky v kazdom takomto programe.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.