Akože majiteľ firmy je káaicta, hádam robil aj pre Nvidiu …
Ale tomu projektu neverím ani slovo… možno na papier funguje v praxi nebude ak vôbec tak len ako nejaké špecifické lepšie hriadľové pole.
Tachyum príde s revolučným procesorom Prodigy
- mirjak
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Re: Tachyum príde s revolučným procesorom Prodigy
https://www.sme.sk/domov/c/v-kratkom-ca ... -prezident
"Bude fungovať na čipoch, ktoré ešte v Európe neboli použité" Aj tu bude Tachyum?
"Bude fungovať na čipoch, ktoré ešte v Európe neboli použité" Aj tu bude Tachyum?
-
mp3turbo
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
spotreba jeden megawatt ??? datacentrum ?
to je 2222 uplne obycajnych serverov. Vcera som bol v datacentre, kde som videl podstatne viac. Do standartneho blbeho 42U racku natrepes skoro 40 nizkych serverov (1U vyska) pripadne skoro 20 normalnych. Takze 2222 serverov je trosku viac nez 50 rackov pripadne 100 rackov.
Gratulujem k takemu datacentru.
A to sa bavime o sprostom serveri - ked dojde na IÁ, tak 1000 wattov nie je ziadny problem. Na grafickych kartach, akceleratoroch atd, atd. Nikto zo Slovenska nevymysli nic, co by bolo dvojnasobne / desatnasobne energeticky efektivnejsie nez to, co pouziva cely spickovy svet.
Takze tak.
Zase si pockam, ako na zazracny procesor Prodigy - a zase sa nedockam.
Dobru noc !
to je 2222 uplne obycajnych serverov. Vcera som bol v datacentre, kde som videl podstatne viac. Do standartneho blbeho 42U racku natrepes skoro 40 nizkych serverov (1U vyska) pripadne skoro 20 normalnych. Takze 2222 serverov je trosku viac nez 50 rackov pripadne 100 rackov.
Gratulujem k takemu datacentru.
A to sa bavime o sprostom serveri - ked dojde na IÁ, tak 1000 wattov nie je ziadny problem. Na grafickych kartach, akceleratoroch atd, atd. Nikto zo Slovenska nevymysli nic, co by bolo dvojnasobne / desatnasobne energeticky efektivnejsie nez to, co pouziva cely spickovy svet.
Takze tak.
Zase si pockam, ako na zazracny procesor Prodigy - a zase sa nedockam.
Dobru noc !
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Ak by to malo byť slovenské tak to budú vykrikovať na plné pľúca, takže slovenské Tachyum to nebude. Keďže to spomínal v Indii tak sa bojím že to bude skôr niečo z Číny alebo dokonca nejaká nepoužiteľná sračka akože z Ruska (ale made in China) ako PR stunt.
Spoiler: ukázať
-
mp3turbo
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ja by som strasne rad, aby sme v nasej krajine spravili nieco fakt uzasne, prevratne. Cele som to ale uz predtym zhrnul : ked taketo veci nedokazu cinania, americania, hocikto s desiatkami az stovkami miliard investicii a stovkami milionov obyvatelov, z coho vyplyva nejake mnozstvo inzinierov a vedcov, tak my u nas doma nemame proste sancu. Nejde to.
Taka je realita dnesneho polovodicoveho businessu. A nielen polovodicoveho.
Taka je realita dnesneho polovodicoveho businessu. A nielen polovodicoveho.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- dexterav
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
za mňa čistý podvod a je fuk kto za tým stojí
Spoiler: ukázať