Mala oprava - chces kabel na klavesnicu, pretoze tam mas kopec podsvietenia a nemienis furt riesit baterky, jas podsvietenia a neviem co. Mysku by som bral bezdrotovu, ale s nameranou doubrou odozvou. Tie najlepsie bezdrotove prijimace su latenciou realne na urovni kabla.
Mys ti nikto nevyberie. Musis nieco kupit a chytit si ju do ruky. Ja sam som presiel asi tromi mysami, hoci som objednaval take, o ktorych som si myslel, ze budu dobre. Velmi dobry odhad mozes ziskat na stranke Rtings, kde vsetky testovane mysi aj
3D naskenuju. Vyber tvoju existujuci mys vlavo (modru), potom novu vpravo (zelenu) a prepni zobrazenie na Stacked a bud Solid alebo Outline. Potom mozes porovnat, ako nova mys vyplna tvar starej a ci ti nieco bude vadit (prilis vystupena do dlane alebo naopak nizka, prilis siroka, atd). Potom sa prehod do ich tabulky, zorad si mysky podla bezdrotovej latencie a nekup nejaku chujinu. Napriklad
takto. Ak chodievas do BA alebo kam, celkom urcite sa oplati ist si pochytat mysky niekde do Alzy alebo Nay alebo kam. Aspon tych par vystavenych.