Dobre chlopi, vyzerá to že myšku budem mať poriešenú a ostavá mi zhruba 130€ pre klávesnicu. Zistil som že mi brutal vyhovujú low profile klávesnice a dostali sa mi do finále tieto dve -
1. https://keychronslovakia.com/products/k ... 7762092319
2. https://www.alza.sk/logitech-g915-x-cer ... 655550.htm
Pri tej klávesnici mi nejako nevadí že by nebola bezdrátová.
Klávesnica + myš
Re: Klávesnica + myš
Spoiler: ukázať
S keychronom urcite chybu nespravis... ale mohol by si na skusku objednat aj nieco s vyssim profilom... Tiez som bol silny zastanca nizkoprofilovych, ziadne ine som nechcel, dost mi vyhovovalo pisat aj na notebooku... Potom som na skusku zobral V6 max a po dni pisania som uz nic ine nechcel.
U Logitechu to nie je uplne low profile, je to kdesi "medzi" lowprofile a klasikou. Aby si len vedel. Ja som s nou relativne spokojny (akurat by som asi menil linear za tactile). Pouzivam 50% jas na podsvieteni a nabijam ju raz za 2 tyzdne.
MB: GIGABYTE B850 AORUS ELITE CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D Cooler: DeepCool AK620 GPU: GAINWARD GeForce RTX 5070 Ti Phoenix-S 16G SSD: Samsung 990 PRO 2 TB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB DDR5 6000 MHz CL30 Case: NZXT H5 Flow PSU: ADATA XPG CORE REACTOR II 1000W
Klavesnica: Logitech G915 Lightspeed GL linear
Mys: Logitech pro X superlight, Logitech MX Master 2S
Monitor: LG 27GL850-B, LG 38GN950-B
Zvuk: Topping DX5 lite + 2x Mackie MR524 + Sennheiser HD650 + Niceboy Voice call, Hifiman Deva Pro
Simrig HW: Fanatec CSL DD 8 Nm + WRC, DIY pedale, Heusinkveld simshifter + handbrake v2, Trackracer TR120
Klavesnica: Logitech G915 Lightspeed GL linear
Mys: Logitech pro X superlight, Logitech MX Master 2S
Monitor: LG 27GL850-B, LG 38GN950-B
Zvuk: Topping DX5 lite + 2x Mackie MR524 + Sennheiser HD650 + Niceboy Voice call, Hifiman Deva Pro
Simrig HW: Fanatec CSL DD 8 Nm + WRC, DIY pedale, Heusinkveld simshifter + handbrake v2, Trackracer TR120
Ja som práve presne to isté čo ty ale naopak, mal som vždy vysoké a teraz som skúsil nizkoprofilove a úplne brutálne mi to sedí, nemám z toho ani také unavené ruky pri písaní.
- molnart
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
no vyber si zuzil na dva modely, pricom jeden z nich je ANSI a druhy ISO. Toto su u mna uplne nezlucitelne veci, tak si len mozno over, nech neskoncis s niecim co si nechcel
Tak low profile ma nevyhodu, ze to ma od mechanickej klavesnice a pozitku z pisania dost daleko.
Ja mam Keychron K2 HE, pouzivam iba na pisanie a je to beast.

Preventivne som kupil aj K6 HE ako nejaky 6ty backup keby som chcel mensiu ale paradoxne vacsia mi na hlbokom stole vyhovuje viac a horne klavesy pouzivam castejsie ako by som si myslel. Takze zatial ju mam v krabici.
Ja mam Keychron K2 HE, pouzivam iba na pisanie a je to beast.
Preventivne som kupil aj K6 HE ako nejaky 6ty backup keby som chcel mensiu ale paradoxne vacsia mi na hlbokom stole vyhovuje viac a horne klavesy pouzivam castejsie ako by som si myslel. Takze zatial ju mam v krabici.
.
-
Festro1991
- Používateľ

- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17
Ja som zadovážil Wooting 80HE a je to lahoda chýba tomu numericky blok ale už mi vlastne ani nechýba. A dokonca som podľahol aj tomu zvuku pri písaní 
CPU: AMD 9950X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX5090 MB: TUF GAMING B850M-PLUS WIFI RAM: 2x32GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Platinium 1200W SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: Phanteks XT M3 Monitor: Alienware AW3432DWF