zdravim vsetkych,
potreboval by som poradit s vyberom notebooku na doma.
take predbezne poziadavky:
- nebude sa prenasat, bude polozeny doma na stole s pripojenym 1 alebo 2 monitormi
- nebude na hranie, cize si vystacim aj s iGPU
- planujem na tom take obycajne kancelarske veci, browsovat web, citat PDF, sem tam nejaka mala VM
- bude to na take prilezitostne/obcasne domace zuvanie
teda vlastne to nebude na serioznu pracu, ale skor na pozuivanie doma po praci (ale tiez nie kazdy den)
pozeram teda po niecom repasovanom alebo po takych poleasingovych firenmnych notebookoch, ale uz som stratil kontak s realitou ze co sa teraz este oplati a co je uz prilis stare
mam tu stary Intel C2D notebook so 4GB DDR3 a to je uz dost nepouzitelne aj pod linuxom
mam aj stary desktop (Intel i7 so 16GB DDR3) a to je na to moje pouzitie relativne obstojne
predstava je teda asi aspon 6C procesor, 500GB SSD a idealne 16GB DDR5 s volnym slotom na doske kde si mozem prihodit dalsi 16GB modul
viem ze to su vselmi vseobecne poziadavky, ale ak by ste ma vedeli nakopnut ktorym smerom sa pozriet, tak by som to ocenil.
rozpocet je ze nechcem do toho napchat zbytocne vela penazi na taketo pouzitie ale vlastne ani neviem kolko taka sranda stoji v dnesnych casoch
dovod kupy je ze nechcem robit primarne sukromne veci na firemnom notebooku
vdaka za kadu radu vopred
vyber repasovaneho/poleasingoveho notebooku na doma
- jcdenton12
- Používateľ

- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
- pepkopav
- Notebook expert

- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Re: vyber repasovaneho/poleasingoveho notebooku na doma
nenapísal si preferovanú veľkosť nb...ešte k SSD,repasy sa väčšinou predávajú s 256Gb,sú aj s väčšími SSD,len ich je menej a ceny sú vyššie...aj tá cena aspoň orientačne by bodla...
niečo takéto? https://www.itzoo.sk/collections/repaso ... 5387&_ss=c
niečo takéto? https://www.itzoo.sk/collections/repaso ... 5387&_ss=c
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 3Tb,IPS 2560X1600,Windows 11...