Znamy mi pozicia Meze 99 C v2 o nejake 2 tyzdne, budem to vediet priamo porovnat. FT1 si ale urcite necham, bud si zvyknem alebo ich posuniem nejakemu kolegovi.
Uzavrete sluchadla primarne do officu
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Uzavrete sluchadla primarne do officu
FT1 prisli, par hodin uz napocuvanych ... zvukovo relativne OK, viem si predstavit trochu menej vyrazne vysky. Basy su akurat, co teda som cakal ze budu horsie a doladim kozenymi nausnikmi. Teraz ked su akurat, bojim sa ze kozene to zhorsia. Kvalita prevedenia OK, aj ked ten hlavovy most je trochu fail material, maksi je hore ako zdola co sa opiera o hlavu. Nausniky maju klasicky zapach, verim ze ten zapach sa vytrati skor ako sa zacne trhat kozenka okolo resp. kym zozeniem nejake hybridy. Kabel je z tych tuhsich, mikrofonicky efekt hrozny ale nie najhorsi (tu Baum vedie
). Este trochu narovnat most, lebo po 3 hodinach mi uz nie je vsetko jedno z toho pritlaku.
Znamy mi pozicia Meze 99 C v2 o nejake 2 tyzdne, budem to vediet priamo porovnat. FT1 si ale urcite necham, bud si zvyknem alebo ich posuniem nejakemu kolegovi.
Spoiler: ukázať