Chcel by som len vedieť prečo z ničoho nič sa už cca týždeň neviem dostať do bazáru . Zatiaľ žiadna " čierna listina " ani ban nebol na môj účet udelený . Každopádne to fungovalo niečo cez mesiac a zrazu nič
Bolo to tak nastavene aj predtym, no nastal blizsie nespecifikovany vypadok a bazar bol pristupny aj uzivatelom pod 150 prispevkov. Uzivatelia ktori maju pod 150 prispevkov a aj teraz nadalej vidia bazar, su uzivatelia, ktori za zaregistrovali na forum pred zmenou pravidiel fora a jeho nastavenim. Ostatni uzivatelia zaregistrovani po zmene bazar nevidia, pokial nemaju nad 150 prispevkov. Nie sme forum pre bazaristov a uz vobec nechceme aby tu ludia chodili len pre bazar. Bazar je tu ostro sledovany a je ako bonus pre uzivatelov, ktori su prinosom pre toto forum. A ak uvidime praktiky nahanania si prispevkov noveho uzivatela v snahe dosiahnut nad 150 prispevkov, takemu uzivatelovi pristup do bazaru zakazeme.
Moderatori a admini moderuju toto forum vo svojom volnom case, takze bazar v stave v akom je teraz sa snazime udrzat pre dlhorocnych uzivatelov, ktori su prinosom. Snazime sa tym zabranit prilevu pochybnych ludi a udrzat si kvalitu. O tom, kto a za akych okolnosti bude mat pristup do bazaru nemienime dalej diskutovat a to ani teraz, ked mali niektori uzivatelia co nemali bazar vidiet, rozbehnute vlakna.
Ten status „Cierna listina bazaru“ je asi konecny, ze? Mam ho uz priblizne desat rokov. Vtedy som urobil nejake chyby, z ktorych prilo nejake poucenie a... ale jasne, pravdidla su pravidla. Len ma to zaujima. Napadlo mi, ze miestna komunita by mohla mat zaujem o nejake ventilatory, ktore mi zostali po testoch na HWCooling a je urcite skoda ich nechat necinne „chatrat“.
Diky! Pravidla nastudujem a verim, ze doveru nesklamem. Myslim, ze vtedy bolo kamenom urazu, ze som veci posileal po dohodnutom termine. Toto sa uz teraz urcite nestane.
Jerry, vrat mi tam tu ciernu listu bazaru, prosim. To, co predvadzas (napriklad tu), su zu z mojho pohladu faily a si presvedceny, ze cervena ta robi vacsim borcom. Podla mna je to omyl, ale to teraz zistovat nemusime. Dolezite je, ze sa nechcem sa spajat s niecim, kde rozhoduju o procesoch ludia spravajuci sa ako ty. Prepac.
Ty si inak ukážkový pokrytec, ktorý dostal teraz šmak hrať sa na ukrivdenú herečku. Nechápem, aký je tvoj zámer. A k tomu všetkému ešte postuješ do tejto témy, kde si v decembri mal veľké statementy ako vieš, aký bol s tebou problém pred dekádou, keď si dostal ban a že TERAZ sa to už určite nestane. Pár mesiacov prešlo a veci odosielané s veľkými časovými rozostupmi/zdržaniami (okrem ventilátorov nedávno, kde to vyšlo, že si ich odoslal 100% včas).
Tvoje ponuky sú vítané a vidíme tvoju prácu a že si proste vyťažený človek a že ten tvoj "predpredaj" je možno pre teba ešte nástroj ako skrátiť oneskorenie odoslania ale je tu isté dekórum, isté nároky na kvalitu inzercie a nie je to tak ťažké. Áno, keď máš veľa paralelných predajov, tak je to o to frustrujúcejšie to všetko menežovať (sám to poznám + postovanie na 4 fóra a Bazoš naraz, niekedy to je na cvokhaus to ustrážiť) ale na druhú stranu nie sme charita a ty nie si Kristus DUDE, že to je privilégium, že na tomto fóre sa môžu hostovať tvoje hviezdne ponuky.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Kolko predajov bolo bezchynych, ukazkovych a vy vtahujete nejaku skrinku, chladič a bolo ešte niečo tretie, haha?
Nic, nepotrebujem to a zbytocne si tym komplikujem zivot. Charitu robim ja, ze vsetko davam za srotovne, aby to nechatralo. Takze beriem, moj styl je nevyhovujuci, Bazos to isti. Pred rokmi to sktroskotavalo na uplne inych veciach. Uznavam, ze ani tie neboli ok, ako nie su ok sa nemusia javit ani terajsie veci, ale to znamena tu nedobru chemiu, na ktorej stroskotava aj vela dolezitejsich veci v zivote, no.