Znamy mi pozicia Meze 99 C v2 o nejake 2 tyzdne, budem to vediet priamo porovnat. FT1 si ale urcite necham, bud si zvyknem alebo ich posuniem nejakemu kolegovi.
Uzavrete sluchadla primarne do officu
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Uzavrete sluchadla primarne do officu
FT1 prisli, par hodin uz napocuvanych ... zvukovo relativne OK, viem si predstavit trochu menej vyrazne vysky. Basy su akurat, co teda som cakal ze budu horsie a doladim kozenymi nausnikmi. Teraz ked su akurat, bojim sa ze kozene to zhorsia. Kvalita prevedenia OK, aj ked ten hlavovy most je trochu fail material, maksi je hore ako zdola co sa opiera o hlavu. Nausniky maju klasicky zapach, verim ze ten zapach sa vytrati skor ako sa zacne trhat kozenka okolo resp. kym zozeniem nejake hybridy. Kabel je z tych tuhsich, mikrofonicky efekt hrozny ale nie najhorsi (tu Baum vedie
). Este trochu narovnat most, lebo po 3 hodinach mi uz nie je vsetko jedno z toho pritlaku.
Znamy mi pozicia Meze 99 C v2 o nejake 2 tyzdne, budem to vediet priamo porovnat. FT1 si ale urcite necham, bud si zvyknem alebo ich posuniem nejakemu kolegovi.
Spoiler: ukázať
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold

Dnes mi prisiel openheart kabel (podla reddit userov to je taka lepsia cina). Dlzku som nastastie trafil, farba celkom OK, zvuk rozdiel nepocujem samozrejme
a je teda pekne ohybny, cize dalsi krok k spokojnosti hotovy. Stale cakam na skusku tych Meze, teraz ich mozem skusat aj na rovnakom kabli 
- satanicek666
- Používateľ

- Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
openheart je kvalitny kabel cinsky. jeden z top. jaky si objednal? 4,4 ci 6,3? ja chcem ku svojim meze objednat 4,4 ale bojim sa ze zvukovy rozdiel nebude pocut a len 30e od seba tym padom vyjebem len tak
PC: AMD 9800x3d 5,3Ghz CO-40 = NOCTUA d15 G2 = MSI B850 Tomahawk = KINGSTON 64gb 6000mhz cl30 = MSI 5090 Vanguard = Ssd: M2 WD 850x 1tb Win11 + M2 WD 850x 4tb + 850 evo 2tb = LIAN LI 217 black = Fany: 3x NOCTUA a14x25 G2-in + 3x NOCTUA a14x25r G2-out + 3x NOCTUA a12x25 G2-bottom = FSP Hydro Ti Pro 1kw = LG C2 42" = Per: LOGI g915 tkl + LOGI g pro wire + LOGI g440 hard + XBOX Wire Controller = Audio: TOPPING dx5 II = MACKIE mr524 = MEZE 99 classic V2
PRESUVADLO: RAV 4 hybrid 2021
PRESUVADLO: RAV 4 hybrid 2021
Samozrejme že tam nebude absolútne žiadny zvukový rozdiel (ani medzi 4.4 vs 6.3, ani voči originálnemu káblu). Kábel ako kábel, obidva sú balanced. K Hifimanom som bral 4.4 z dôvodu menších rozmerov.
ITX >>> ATX
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold

ako pise Miso, zvukovy rozdiel si myslim ze absolutne necakaj. Bral som 16 core lebo ma udajne lepsie vlastnosti ako 8 core (nejaky random thread na reddite kde to chalan meral). Ale inak vyzera krajsie a mal by byt ohybnejsi, to boli asi kriteria vyberu 
Ak by som kupil Fiio FT13, mal by som k nim 3m kabel a nemusel kupovat druhy
ale FT1 mas len ten 1.2 ci ako dlhy, relativne tuhy a prenasa trochu zvuky. Ten Openheart prenasa len minimum a musim sa na to vyslovene sustredit (skor prenasaju musle ked s nimi suchnem o hlavovu opierku tej Markus stolicky uzasnej). Kedze Sabaj ma len 3.5 jack tak som bral klasiku 3.5, ziadne balanced 4.4 sa nekona, ale ak by som do buducna mal upgradol zvukovku, tento kabel viem stale zuzitkovat inde, cize kupim dalsi. Je skoda, ze nemaju vymenitelne koncovky ako kopec IEM kablov.
Ak by som kupil Fiio FT13, mal by som k nim 3m kabel a nemusel kupovat druhy
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold

Meze prisli, pocuval som ich 3 dni. Zvukovo som celkom prekvapeny, ze napriek skoro rovnakej basovej krivke su Meze podstatne menej nabasovane, az by som povedal, ze tie basy tam obcas chybaju. Stredy su uplne niekde inde, jednoznacne cistejsie, ale na moju hudbu polka spevakov znie, ako keby mali plny nos alebo stali daleko od mikrofonu. Je jedno ci je to hires tidal alebo nejake lepsie YT koncertove video. Vysky su fajn, trochu ostre, ale to sa vraj da utlmit papierovymi obruskami namiesto dodavanej peny
neviem si predstavit co to musi byt bez toho filtra.