Alza mala začiatkom marca naskladniť Keychron, ale nejak sa to posunulo, celkovo momentálne Keychron mešká s dodávkami do EU. Čo som si ale všimol, Alza označuje klávesnice ako SK/CZ a podľa všetkého by mali mať aj presvietené klávesy:
https://www.alza.sk/keychron-k2-he-swap ... 749952.htm
Tu napríklad na tejto K2 HE - štandardne tá s drevom nemá presvietené keycapy, ale podľa fotiek z recenzií na Alze ich presvietené má aj s SK/CZ znakmi. Vyzerá to tak, že Alza má s Keychronom dohodnuté dodávanie SK/CZ layoutov.
Takže možno by som skúsil napísať do Alzy, či bude aj K4 HE s SK/CZ layoutom a presvietenými klávesmi. Možno prekvapia. Momentálne by mali naskladniť len K2 a K10.
Ak by si veľa písal, tak by som povedal že ju počuť a mohlo by vadiť, ale pri hraní BF zas až toľko nestláčaš, resp. to by nemalo vadiť.
Mne vydrží baterka na plnom podsvietení cca 50 hodín. Nízkoprofilové neviem poradiť, tam nemám prehľad, ale tie by som nechcel. Kedysi som na tom fičal, ale už ma to prešlo a na klasickej vysokej sa píše a hrá oveľa lepšie, ako na low-profile.