Čaute linka 30 až 50tka časom. Niečo overené nech to potiahne medzi tehly v bytovke?
Diki moc
Apcko do bytu
- lezgy
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Apcko do bytu
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- zoom
- Používateľ

- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Re: Apcko do bytu
Asi by to chcelo lepsie popisat poziadavku. Linka je co...? Do internetu alebo medzi koncovym zariadenim a AP musi byt 30-50 Mbit alebo ako? Medzi tehlami to ma kam potiahnut? V ramci jedneho bytu alebo medzi dvomi bytmi, ci nebodaj medzi poschodiami?
- lezgy
- Pokročilý používateľ

Sory
ok takže. Klasický web. Problém sú tehly/panely v bytovke. Potrebujem zosilniť signál keďže teraz mám wifi cez 2 steny a to už nestiha. Nič extra len niečo overené. A potom ešte dolamat ruky tomu čo vydumal autokorekt 
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
-
mp3turbo
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
sucasne AP mame... ake ? [model typ]
mame kontrolu nad jeho nastaveniami a vedomost o nich, alebo je vsetko na automatiku ?
co presne znamena "nestiha" ? 30Mbit/s prenesies skoro aj odrazom od postoveho holuba.
preco je sucasne AP namontovane tam, kde je a preco nie je uprostred nehnutelnosti, cim by sa problem "cez dve steny" zrazu stal daleko mensim problemom "cez jednu jedinu stenu" ?
preco by akekolvek nove AP, umiestnene rovnako fyzicky zle ako sucasne AP, malo mat extremne lepsi signal nez sucasne ? Bud bude mat 5x silnejsi signal, co je nemozne, alebo sa absolutne nic nevyriesi.
mame kontrolu nad jeho nastaveniami a vedomost o nich, alebo je vsetko na automatiku ?
co presne znamena "nestiha" ? 30Mbit/s prenesies skoro aj odrazom od postoveho holuba.
preco je sucasne AP namontovane tam, kde je a preco nie je uprostred nehnutelnosti, cim by sa problem "cez dve steny" zrazu stal daleko mensim problemom "cez jednu jedinu stenu" ?
preco by akekolvek nove AP, umiestnene rovnako fyzicky zle ako sucasne AP, malo mat extremne lepsi signal nez sucasne ? Bud bude mat 5x silnejsi signal, co je nemozne, alebo sa absolutne nic nevyriesi.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- zoom
- Používateľ

- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
A este jedna vec: Vyberame naozaj len AP, ano? Nie novy WiFi router, ale cisto AP...?
Inak to nove AP na rovnakom mieste ako stare AP samozrejme nemoze vyzarovat viac signalu, ale moze ho vyzarovat inak - do uzsieho uhla, cize niekde sa uberie zo signalu a niekde sa akoby prida. Nieco treba vzdy obetovat. Ale inak mozno aj nejaky mesh zazrak by bolo dobre riesenie, ak sa jedna o velku podlahovu plochu, len ja tie vyrobky nemam rad. Taka somarina pre neznalych ludi, co sa da nastavovat iba cez mobil. Meh.
Inak to nove AP na rovnakom mieste ako stare AP samozrejme nemoze vyzarovat viac signalu, ale moze ho vyzarovat inak - do uzsieho uhla, cize niekde sa uberie zo signalu a niekde sa akoby prida. Nieco treba vzdy obetovat. Ale inak mozno aj nejaky mesh zazrak by bolo dobre riesenie, ak sa jedna o velku podlahovu plochu, len ja tie vyrobky nemam rad. Taka somarina pre neznalych ludi, co sa da nastavovat iba cez mobil. Meh.
- lezgy
- Pokročilý používateľ

Iba AP. Pôjde presne medzi 4 izby. Nič zložité netreba
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
-
mp3turbo
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ostatne velmi dobre otazky nemaju odpoved ? zase bol niekto moc mudry, ma niekoho v ignoreliste a potom nevidi, co pise ? 
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- michalesku
- Používateľ

- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
zoom napísal: Št 16. Apr, 2026, 20:31 .. ja tie vyrobky nemam rad. Taka somarina pre neznalych ludi, co sa da nastavovat iba cez mobil. Meh.

Spoiler: ukázať