@TheEragon
Áno rozmýšľam o tom FS a som cca 120km od BA ale to by nebol problém to by som sa vedel zastaviť v BA, len neviem či to bude ozaj fungovať a nechce sa mi kupovať 3. modul keď nemá istotu, že to bude fungovať. Napíšem do FS čo mám aký HW a čo by som od toho chcel. A počkám na rybára ako mu to pobeží a čo tam zadal hlavne to WLAN ID. A ty máš ešte pôvodný router od Orange (len či sa doň vieš dostať ak si mal bridge?)
@rybar94
No keď si vyargumentoval zľavu 80% (s tých 100€??) v Orange na IPv4 to ti urobia bridge v Huawei routri. Urob si screenshoty tých nastavení čo tam máš teraz a potom ak sa do toho dostaneš (ja som sa po bridge dostal cez wifi i keď sa to nemalo dať). A porovnaj si to čo tam bolo a bude. Ja som si predtým neurobil a neviem čo sa tam zmenilo. Lebo teraz ak sa do toho viem dostať tak to nie je už hlúpy prevodník optika/metalika.
Orange optika kompletne na vlastnych zariadeniach (aj konvertor)
Re: Orange optika kompletne na vlastnych zariadeniach (aj konvertor)
@andy_Xt ano, aktivovali mi to za 100€ s tym ze mi daju dobropis na tych 80%, takze dalej som sa s nimi ani nedotahoval, tych 20€ som ochotny im za to dat. Ipv4 uz mam a do nastaveni sa mi da normalne dostat jak predtym, ja som priamo na orange optike, kde by to nemalo robit problem jak na partnerskych
Jasne, mne to nehori.
Ja mam vsetko Telekom, aj optiku aj zariadenie aj ich program.
Inak nemoze sa ten modul zamknut kvoli tomu ze ked sa pripoji optika tak tam orange natlaci profil a ten ho "zamkne"?
Ja mam vsetko Telekom, aj optiku aj zariadenie aj ich program.
Inak nemoze sa ten modul zamknut kvoli tomu ze ked sa pripoji optika tak tam orange natlaci profil a ten ho "zamkne"?
@rybar94
môžeš prosím sem dať screen tých nastavení Orange routeru po prechode na IPv4 (myslím VAN ID + prioritu). J asom tiež na Orange aj na ich vlastnej optike. Len som chcel vedieť či na nemáš tých 851/6. (VAN ID + priorita).
@TheEragon
... však toto aj mňa napadlo, že sa to nejako rozpozná možno začali robiť nejaký iný bridge, kto vie?
môžeš prosím sem dať screen tých nastavení Orange routeru po prechode na IPv4 (myslím VAN ID + prioritu). J asom tiež na Orange aj na ich vlastnej optike. Len som chcel vedieť či na nemáš tých 851/6. (VAN ID + priorita).
@TheEragon
... však toto aj mňa napadlo, že sa to nejako rozpozná možno začali robiť nejaký iný bridge, kto vie?