logitech-deutschland.de

Všetko o vašich skúsenostiach s predajcami HW ...
Používateľov profilový obrázok
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

logitech-deutschland.de

Príspevok od používateľa _Mato_ »

Zdravim,

pri hladani jedneho Logitech produktu na mna vyskocila stranka https://www.logitech-deutschland.de. Maju fakt zaujimave ceny, ale pri podrobnejsom skumani mi to coraz viac pripada ako podvodna stranka. Nikde tam nemaju kontakt na seba, myslim, ze ani cookies odo mna nevyzadovali potvrdenie a v pravom dolnom rohu odkazy na twitter/fcb a ostatne nikam nevedu a cele to je zaklincovane iba platobnou metodou s pouzitim platobnej karty.

Asi tu nebude vela ludi, ktori odtial objednavali, ale skusim. Ma niekto realnu pozitivnu skusenost s nakupom?
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
zoom
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00

Re: logitech-deutschland.de

Príspevok od používateľa zoom »

Je to odrb. Na Googli ledva 2 vysledky, velmi pochybne domenove zaznamy (absolutne ziadne informacie, skryte za Cloudflare) a ...
https://www.virustotal.com/gui/url/cd44 ... /detection
Festro1991
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17

Príspevok od používateľa Festro1991 »

Mne to hneď prehliadač vyhodil ako nebezpečnú stránku tak ti neviem :D
CPU: AMD 9950X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX5090 MB: TUF GAMING B850M-PLUS WIFI RAM: 2x32GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Platinium 1200W SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: Phanteks XT M3 Monitor: Alienware AW3432DWF
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa _Mato_ »

Mne to v Chrome/Edge nehlasi nic, ale tak nejak v podvedomi mi to bolo podozrive. Bolo by zaujimave zistit, kolko ludi sa nechalo nachytat.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.

Návrat na "Skúsenosti s predajcami"