Zdravim,
pri hladani jedneho Logitech produktu na mna vyskocila stranka https://www.logitech-deutschland.de. Maju fakt zaujimave ceny, ale pri podrobnejsom skumani mi to coraz viac pripada ako podvodna stranka. Nikde tam nemaju kontakt na seba, myslim, ze ani cookies odo mna nevyzadovali potvrdenie a v pravom dolnom rohu odkazy na twitter/fcb a ostatne nikam nevedu a cele to je zaklincovane iba platobnou metodou s pouzitim platobnej karty.
Asi tu nebude vela ludi, ktori odtial objednavali, ale skusim. Ma niekto realnu pozitivnu skusenost s nakupom?
logitech-deutschland.de
- _Mato_
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
logitech-deutschland.de
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- zoom
- Používateľ

- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Re: logitech-deutschland.de
Je to odrb. Na Googli ledva 2 vysledky, velmi pochybne domenove zaznamy (absolutne ziadne informacie, skryte za Cloudflare) a ...
https://www.virustotal.com/gui/url/cd44 ... /detection
https://www.virustotal.com/gui/url/cd44 ... /detection
-
Festro1991
- Používateľ

- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17
Mne to hneď prehliadač vyhodil ako nebezpečnú stránku tak ti neviem 
CPU: AMD 9950X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX5090 MB: TUF GAMING B850M-PLUS WIFI RAM: 2x32GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Platinium 1200W SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: Phanteks XT M3 Monitor: Alienware AW3432DWF
- _Mato_
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Mne to v Chrome/Edge nehlasi nic, ale tak nejak v podvedomi mi to bolo podozrive. Bolo by zaujimave zistit, kolko ludi sa nechalo nachytat.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- materik
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00
To mi pripomina podobny scam, ako fical/fici tu na slovensku. Sedi este aj "sposob" komunikacie a platby
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Motorola EDGE 50 Pro -> Sennheiser Momentum 4 TWS
Motorola EDGE 50 Pro -> Sennheiser Momentum 4 TWS
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver

- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Hehe aj spominany giga***** tam je v zozname, vo svojej dobe silno bojujuci aj proti obsahu tohto fora kde bola podobna tema. No nic. Odpoved asi mas
Je zaujimave ze tie weby dlhodobo funguju, kde je ochrana spotrebitela ked ju spotrebitel potrebuje.
Je zaujimave ze tie weby dlhodobo funguju, kde je ochrana spotrebitela ked ju spotrebitel potrebuje.
CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD
Ignore list: DesRe, IVNAtor, SKiLEX, stiv
Ignore list: DesRe, IVNAtor, SKiLEX, stiv