Nefunguje synchronizacia kalendara medzi MS Office Outlook a iPhone kalendar app

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Googler1
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 22. Jan, 2011, 23:19

Nefunguje synchronizacia kalendara medzi MS Office Outlook a iPhone kalendar app

Príspevok od používateľa Googler1 »

Ahojte, potrebujem vyriesit poziadavku jednoduchej synchronizacie kalendara medzi Windows MS Office Outlook a nativnou Kalendar appkou na iPhone. Skusam to rozbehat cez MS Exchange konto, ktore ma sluzit vyhradne na kalendar, emaily maju na klasickom hostingu. Po manualnom nahrati ics exportu z iphone na exchange to vyzera, tak ze tieto udalosti "vidia" obe zariadenia. Ak pridam udalost v prislusnom kalendari cez Outlook, tak tato udalost sa zobrazi na Exchange (WebUI), ale iPhone ju "nevidi". Ak pridam udalost v prislusnom kalendari cez iPhone, tak sa neobjavi na Exchange cize ju logicky "nevidi" ani iPhone.
Takze to vyzera tak, ze problem nastava niekde medzi iPhonom a Exchange. Na iPhone som pozeral nastavenia synchronizacie Exchange konta a skusal som aj to ci sa zmeny na iPhone nenacitaju po manualnej synchronizacii, ale aj to bolo bez uspechu.

Vie mi niekto poradit ako zabezpecit plynulu a jednoduchu (idealne bez dodatocnej interakcie s uzivatelom) synchronizaciu kalendara medzi nativnou iPhone app a MS Office Outlookom?

Diky
Používateľov profilový obrázok
zoom
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00

Re: Nefunguje synchronizacia kalendara medzi MS Office Outlook a iPhone kalendar app

Príspevok od používateľa zoom »

Uuuh, nie som Žablčkár, ale nestaci pridat v nativnej Kalendarovej iOS aplikacii to Exchange konto a je hotovo?
Ako je popisane tu nizsie v sekcii Set up a calendar account.
Googler1
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 22. Jan, 2011, 23:19

Re: Nefunguje synchronizacia kalendara medzi MS Office Outlook a iPhone kalendar app

Príspevok od používateľa Googler1 »

no to by malo stacit a to som aj urobil, ale vysledok je, ako som popisal vyssie, ze zmeny iphone nenacita zo servera resp. ak sa zmena vykona cez iphone tak ich ani nenahra na server. Cize zmeny realizovana mimo iPhone sa na server ulozia, ale iPhone ich nestiahne a zmeny realizovane cez iPhone sa nenahraju na server. "Zaujimave" ale je, ze ked som na server nahral cely kalendar vo formate ics, tak tie udalosti iPhone nacital, ale nasledne vykonavane zmeny a nove udalosti uz nie.

Návrat na "Programy a problémy s nimi"