Zmeň CPU chladič alebo jeho orientáciu
Tak hlavne sa zbaviť nVidia ovládačov cez DDU aby nerobili bordel ak si nerobil reinstall Windows, a ak nemáš tak nahodiť najnovší AMD chipset driver ak máš AMD CPU + zapnúť ReBAR
Inak kľudne všetko ostatné default ak si spokojný ako to ide. Ja mám ešte pozapínané Freesync Premium, Anti-lag (ak nejaká hra má stuttering prvé čo môžeš skúsiť je prepnúť Anti-lag alebo prepnúť Fullscreen/Borderless), V-SYNC Always ON a nastavené 10-bit color, pri maxime 12-bit som v minulosti mával v niektorých hrách banding na mojom LG OLED TV, aj keď poslednú dobu som si to nevšimol, neviem či to fixol Windows, Adrenaline alebo to robilo iba v HDR alebo iba v SDR a naposledy som mal iný mód ako keď mi to robilo
Samozrejme over či máš nastavený maximálny refresh rate pre tvoj monitor vo Windows.
Poslednú vec čo môžeš skúsiť je undervolt, ale to by som robil fakt na záver keď budeš mať overené že všetko ide OK. A keď ho spravíš, vždy predpokladaj že PC je nestabilný, kľudne sa ti môže stať že ten konkrétny UV bude stabilný pol roka a potom zrazu v jednej hre alebo po update ovládačov začne padať a pomôže len zrušenie UV. Tá nestabilita sa kľudne môže prejaviť aj len padnutím Adrenaline SW či dokonca iba prebliknutím obrazovky a automatickým zrušením OC/UV, nemusí padnúť hra/zmrznúť PC čo niekoho môže popliesť a myslia si že je nestabilný Adrenaline/ovládače a nie ich OC/UV.