chalani : https://www.facebook.com/minedu.sk/post ... 112406323/
za nejakych 12 milionov eur mame system, ktory umozni deckam zo zakladnej skoly prihlasit sa na strednu skolu a zamkne ich podla priorit - ziadna volnost, ziadna sloboda dostal si sa na tri skoly tak si vyberies. Ne. Na zaciatku stanovis priority a potom musis nastupit na skolu podla priorit, kam sa dostanes. No a samozrejme to sialene nefungovalo, ucitelia rodicia deti si trhali vlasy, proste pohodicka ako vzdy.
Technologicku narocnost tejto databazy s webovym rozhranim a napojenim na par API asi nemusim komentovat. Hore spomenuty bootloader bol mnohonasobne komplikovanejsi ?
Čo zaujímavé ste si navibecodili (naprogramovali s AI) ?
-
mp3turbo
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Čo zaujímavé ste si navibecodili (naprogramovali s AI) ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Danix64
- Používateľ

- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
https://youtube.com/shorts/91geHnu4GfM - z internetu
software pre CNC stroj - navajbkodeny, lepsi ako od vyrobcu
software pre CNC stroj - navajbkodeny, lepsi ako od vyrobcu
Spoiler: ukázať
Zatial iba par blbosti cez Clauda, vacsinou to su to skor pomocky ako realne aplikacie.
Napr. v Prahe hladam obvodaka a VZP mi vytlacila na papier zoznam lekarov co nabera novych pacientov, tak som to odfotil a hodil claudovi nech si to extrahuje, uprace a spravi mi prehladovu html stranku s mapou kde budu vyznacene ich lokacie na mape nech nemusim kazdeho hladat po jednom.
Alebo aktualne jednu mini appku ktora mi nacitava najlacnejsiu naskladnenu verziu konkretnej magickovej karty skrz 3 lokalne shopy kde nakupujem nech to nemusim hladat v kazdom samostatne.

Aj taketo mini blbosti su pre mna uplna novinka kedze zatial celu IT karieru travim cisto v SAPe a ked som pred pol rokom nainstaloval VS code tak som objavil ameriku
Napr. v Prahe hladam obvodaka a VZP mi vytlacila na papier zoznam lekarov co nabera novych pacientov, tak som to odfotil a hodil claudovi nech si to extrahuje, uprace a spravi mi prehladovu html stranku s mapou kde budu vyznacene ich lokacie na mape nech nemusim kazdeho hladat po jednom.
Alebo aktualne jednu mini appku ktora mi nacitava najlacnejsiu naskladnenu verziu konkretnej magickovej karty skrz 3 lokalne shopy kde nakupujem nech to nemusim hladat v kazdom samostatne.

Aj taketo mini blbosti su pre mna uplna novinka kedze zatial celu IT karieru travim cisto v SAPe a ked som pred pol rokom nainstaloval VS code tak som objavil ameriku
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, , 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, RTX2080, DAN A4, Samsung 34' G8 SFF2 - Ryzen 5900X, MSI 3080Ti, NR200P, Philips 32M2N8900
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, RTX2080, DAN A4, Samsung 34' G8 SFF2 - Ryzen 5900X, MSI 3080Ti, NR200P, Philips 32M2N8900
/nex