Vyskovo nastavitelny stol - elektricky

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Iv0
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 31. Okt, 2006, 02:00

Vyskovo nastavitelny stol - elektricky

Príspevok od používateľa Iv0 »

ahojte, mate niekto doporucenie alebo skusenosti s elektricky vyskovo nastavitelnym stolom? chcel by som si kupit, ale uplne neviem ake parametre pozerat, teda zatial z toho co som cital mam v hlave ze idealne by bolo keby mal stol 2 motory a takisto aby doska bola aspon 25mm hruba, idealne si dat vyrezat vlastnu...
zatial z toho vsetkeho co som pozeral ma najviac zaujal AlzaErgo Table ET1 Essential hlavne je teraz v akcii za 160€ s tym ze by som si dosku dal vyrezat vlastnu, mate s nim niekto skusenost? pripadne doporucenie nejakeho ineho s ktorym mate skusenost?
Používateľov profilový obrázok
Jednoduska
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45

Re: Vyskovo nastavitelny stol - elektricky

Príspevok od používateľa Jednoduska »

Za tu cenu ber. Mame alza elektricke stoly, funguju, pohodicka.
CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD, CPU Cooler Bequiet! Pure Loop 2
FVE: pole 8,3, menic 6,5, baterka 17,3.

Ignore list:
Spoiler: ukázať
DesRe, IVNAtor, SKiLEX, stiv
Iv0
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 31. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Iv0 »

mozem sa opytat ako dlho ten stol mas? a aku ma podla teba zivotnost? je to vec co ma prezije, alebo o 5 rokov budem zhanat dalsi? :)
ono co sa tyka toho nastavovania polohy, vyuzivas to v praxi casto? ja nad tym zatial uvazujem skor ako nad technologickou vychytavkou, nez ze by som pri pc zvykol stat, teraz to vacsinou riesim tak, ze ked sa potrebujem postavit, tak sa proste prejdem alebo ponatahujem...
fallenblue
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2021, 10:00

Príspevok od používateľa fallenblue »

Ja mám tento:
https://www.alza.sk/alzaergo-table-et1- ... 647311.htm
Mám ho asi rok a super, veľmi pevný a celkovo pôsobí kvalitne (konštrukcia stola má 31 kg). Ja osobne stôl zdvíham minimálne raz denne, aspoň na 15-20 min. Niekoho to po pár týždňoch prejde, ja to zatiaľ po roku používam stále.
Určite ber dvojmotorový, ak chceš, aby niečo vydržal. Ten ET1 Essential za tú cenu super, je to taká lite verzia toho čo mám. Trocha hlučnejší, subtílnejší a ľahší (24 kg), ale za tie peniaze asi nič lepšie nezoženieš.
Work: Acer Predator Helios Neo 16 | Intel Core Ultra 9 275HX | 64GB RAM | RTX 5060 8GB | 3TB SSD + LG 40U990A-W + Edifier M60 + Keychron K4 HE + Logi MX Master 4
Game:
PS5 Pro + 65" S90D + Keychron K2 HE + Logitech G Pro X 2 Superstrike + Audeze Maxwell 2 Apple: iPhone 15 Pro + Airpods Pro 2 + Watch Ultra 3 Black + iPad mini 6
|lucas|
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40

Príspevok od používateľa |lucas| »

Ja som prave pozeral na tento: https://www.alza.sk/alzaergo-table-et4- ... 840651.htm
Preco urcite dvojmotorovy? Nevydrzi to? Ak nebudem kazdy den dvihat hore, dole. Lebo za tu sumu, 180e sa mi to velmi pozdava, uz aj s doskou.
fallenblue
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2021, 10:00

Príspevok od používateľa fallenblue »

Keď som ho kupoval, bol som si všetky tieto AlzaErgo obzrieť naživo v Holešoviciach, ale teda bol som v tom čase v Prahe, nešiel som tam kvôli tomu :D
Všetky tie jednomotorové majú, logicky, jeden motor a je to prepojené hriadeľom a celkovo je váha nesymetricky rozložená. Jedna noha je pevnejšia, s pohonom/motorom a ťažisko zdvíhania je inde, ako pri dvoch motoroch. Ale teda niekomu to nemusí vadiť.

No ale nejde ani o to, ako často s ním hýbeš hore dole, ale o stabilitu v hornej polohe. Tieto jednomotorové subtílnejšie stoly sa v hornej polohe hýbu a všetko na stole sa ti trasie. Na tom mojom mám ťažší monitor, repráky, notebook + plno iných vecí a môžem sa aj oprieť a je to stabilné, teda pokiaľ do toho neudieraš silou. Pri tom jednomotorovom, čo mali v showroome, som sa o stôl v hornej polohe oprel a všetko sa triaslo a to tam bol len jeden All-in-one PC a klávesnica s myšou, nič iné. Celkovo mi to prišlo také oničom, tie lacnejšie modely.

Určite by som bral radšej ten prvý dvojmotorový ET1 Essential za 160€ + nejakú dosku, ako jednomotorový ET4 s doskou za 183€. No a ďalšia vec je minimálna výška. Tento ET4 má až od 73cm, ten ET1 62cm. 73cm môže byť pre niekoho vysoko ako najnižšia poloha.
Work: Acer Predator Helios Neo 16 | Intel Core Ultra 9 275HX | 64GB RAM | RTX 5060 8GB | 3TB SSD + LG 40U990A-W + Edifier M60 + Keychron K4 HE + Logi MX Master 4
Game:
PS5 Pro + 65" S90D + Keychron K2 HE + Logitech G Pro X 2 Superstrike + Audeze Maxwell 2 Apple: iPhone 15 Pro + Airpods Pro 2 + Watch Ultra 3 Black + iPad mini 6
|lucas|
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40

Príspevok od používateľa |lucas| »

Aha, diky za info, a stou najnizsou vyskou som si ani nevsimol poriadne, teraz mam cca 60cm a vyhovuje posed, 70 uz by bolo asi vela. Ok, cize dvojmotor ked uz. A tie Alzacke dosky? pohode? neprehyba sa to nejake extremne?
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa scream »

Cele je to o tom aky je stol stabilny v hornej polohe. Zvysok si precitas z papiera. Za mna je to extremne komforne, lebo si na milimeter nastavis stol podla polohy na stolicke aj ked pri nom stojis malo.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, Sapphire pulse 9070 15g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
bepetko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 11. Apr, 2019, 11:08

Príspevok od používateľa bepetko »

no neviem ci na milimeter si ho vies nastavit. sice to pise na displeji ale cislo na nom nemusi odrazat realitu. hlavne ak je cislo 77 a potom to zmenit na 120 a potom znova na 77 tak to nemusi byt v rovnakej vyske.
ja som kupoval https://www.alza.sk/alzaergo-table-et4- ... 840650.htm za nejakych 185. (teraz je za 183 a nejake drobne s alza+)
nastavenie vysky pouzivat kazdy den niekolkokrat ale su ludia co to nastavia raz a ako je rok dlhy sa toho nedotknu
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
molnart
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03

Príspevok od používateľa molnart »

u mna vyhoda polohovatelneho stola je moznost si to nastavit nizsie, napr. ja ho davam na nejakych 65 cm. stojim pri nom tak raz za mesiac ak vobec
PC: CPU: Intel Core i5 12600K with Silentium Fortis 5 ARGB MB: MSI Tomahawk Z690 DDR4 RAM: 2x 16GB G.Skill Ripjaws V 4400-19 DDR4 GPU: GigaByte Eagle GeForce RTX 3060 Ti OC HDD: Samsung 970 1GB GB PSU: Corsair RMx (2018) 650W Case: Fractal Meshify 2 Compact Monitor: Philips 272B7QPJEB OS: Win 11 64-bit
Notebook: HP EliteBook 840 G6 Core i5 8265U, 16 GB RAM, 512 GB SSD
Server: HP Microserver Gen8 Xeon E3-1265Lv2, 16GB ECC DDR3 OS: PVE + OMV + OPNsense
Phone: Samsung Galaxy A52s
Tablet: iPad Pro 11 (2018)
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa scream »

Ja som pri kupe bral jednu akciovku z AJ produkty a ma len sipku hore a dole bez pamate. Myslel som ze mi memory bude chybat ale vobec. A viem to doslova triafat po 2-3mm
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, Sapphire pulse 9070 15g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X

Návrat na "Nákupná poradňa"