Zosik na MT

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
svitko
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 02. Mar, 2005, 20:00

Zosik na MT

Príspevok od používateľa svitko »

Cute lude. Napadla ma taka vec kedze mam pamatovku v mobile a nechcem kupovat MP3player lebo aj tak by som to zo sebovu nenosil, ze si upravim trosku svoj MT NOkia 6230i. Kedze to nieje phone s oznacenim walkman tak si chcem s neho walkman urobit ja... usudil som ale ze samotny zosik v mobile (ak tam vobec nejaky je) nestaci. a tak by som potreboval najst manika co by my vedel urobit nejaky Zosik cojawiem napr. 2X2waty ale real a aby to uzivil aj mobil cez vystup na original sluchatka.. mozno sa polovica z vas chyta za hlavu ale nieje to celkom nemozne. (aspon dufam) Mozno to nieje az taky zly napad ale nefiem si vyrobit ten zosik a kupovat to sa mi zda blbe.. popripade poradte skade by sa dalo nieco kompatibilne vymonovat... Inak mam doma paradne kossky a tie by som napojil popripade len musim pozret aky to ma odber nieze my baterka vydrzi 10min. inak s tym ze to bude narocne na battery pocitam. Vopred dik za napady.. dufam ze to dakto aj okomentuje.. :D
SurrendeR
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa SurrendeR »

takze
1) 2×2W na sluchatka je trosku moc, uz 1W je prehnane
2) o baterku by si velmi rychlo prisiel
3) ten telefon hra MP3 neskutocne otrasne, takze sa to ani na MP3 pouzit neda/neoplati
4) je to totalna sprostost co ti nic neda...

BTW: ty chces ten zosik dobudovat do mobilu alebo externy?
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Asus ROG Strux GTX 1080 8GB || 4x16 GB RAM 3200MHz CL14 G.SKILL || NVMe - 1000GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x3TB WD RED || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Seasonic Prime Ultra 750W Gold || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour
svitko
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 02. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa svitko »

hej tie 2X2waty to som trepol sak to teraz sotva maju niektore sitne radia.. a chcel som to externe ako na kabel.
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa _skrat_ »

heh, nechapem to napajanie, to by ti sli kabliky spod baterky von do toho zosilovaca? :D no nepocul som tu nokiu, ale ak to nehra tych 20hz-20khz, tak su ti tie "paradne kossky" na dve veci (ale aj tak tie mp3 uz ani tolko Hz nebudu mat)...zo shitu ti nic nespravi cosi pocuvatelne...jedna moznost, aj rozumna, je podla mna prenosny zosilovac na sluchadla, ale ako vravim...bude ti aj to na 2 veci

edit: ako tak kukam, nieje to normalny zosilovac ako som myslel...smola
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"