zdravim, mam taky problem, sestre idem kupit headset na kecanie cez skype co ma dva jacky. v tomto tapam ale tipujem ze jeden bude mic a druhy pojde do line out.len na integrovanej zvukovke mam len jeden line out vystup.ako by som to mohol poriesit?ak je to blba otazka tak sorry
sa to riesi tak ze dozadu das rozbocku a tam repra a jack z predneho panela na skrinke,keD pripojis sluchy pojde sice oboje ale repra budu hrat slabsie,ale keby to tak bolo dlhodobo pripojene tak to neni to naj riesenie,vzdy len pripoji keD pojde kecat
SurrendeR napísal:osobne nechapem tvojmu problemu.. nevies kam zapojit mic, sluchatka? nehovoris nic o repro... nejak tomu nerozumiem...
mic viem kde pripojit aj sluchatka, len problem je ze na zvukovke je len jeden vystup pre repra resp. sluchatka. preto som sa pytal ci to nejde aj tak spravit aby stale nemusela prehadzovat medzi reprakmi a sluchatkami
BoBo_ napísal:sa to riesi tak ze dozadu das rozbocku...
dik za tip. este ako si to mam vypytat v obchode, ako rozbocku na jack?
ja som to najnovsie poriesil takto...na mojej audigy SE som nemal cinch vystup som musel stale cez prepojky davat a to uz nieje ono,miesta na tom "pliesku" (ci ako sa tomu hovori,co je vzadu na PCI ) bolo dost,tak som tam dal dva cinche,to mi ide do zosiku a do zvukovky mi hneD idu sluchatka
Naposledy upravil/-a BoBo_ v St 31. Jan, 2007, 20:31, upravené celkom 1 krát.