k teme internet optikou:
viazanost u ST mi skoncila davnejsie, zatial som nemal dovod menit provider-a, touto debatou ste ma inspirovali a zacal som kukat po zmene, tu spominany Orange v tt nema pokrytu moju ulicu(ale cez cestu uz hej
) a neda sa cakat kedy budu aj na nasej ulici, ale mame tu dvoch provider-ov, tak by som sa vas popytal ci to stoji za to :
1. PalmSoft
cennik - 4/2M, bez limitu, 500 SKK mesacne, 500/1000 SKK zriadenie
2. PEEM
expres - 4/4M, limit 1G/1hod., 595 SKK mesacne, 1200/1 SKK zriadenie
nadchla ma cena(u ST platim raz tolko+telefon za 1024/256), a druha vec co je fajn je upstream(k hraniu MP, alebo vytvoreniu servera), ten limit 1G1H u PEEM nie je minus(v mojom pripade),
ece dodam ze nie som notoricky stahovac, pravidelne navstivujem par portalov, trosicku email, castejsie stahujem neaky softik/addon k hre, cas od casu neake demo a v priemere raz/dva krat za mesiac nieco vecsie(radovo par GB)
teraz mam DATA2000 a nemam dovod sa stazovat na neaky limit(vdaka flatovym vikendom)
, len raz ked som mal stahovaciu spicku a (kvoli piatkovej dovolenke) som zabudol ze je piatok a nie sobota tak som si zarobil peknych par tisic, co mi vadi je nizsia stabilita a vyssia cena ST
ako si to tak preberam asi nemam nad cim vahat, ST vyzera draho voci tymto provider-om