i440bx + xp drivers?
i440bx + xp drivers?
Mam doma jeden stroj (no, skor kram nez stroj, ale to je detail). Je v nom p2 400, 384mb ram, 250GB disk ( ) a doska asi ABIT s bx440 chipsetom. Problem je v tom, ze sa mi nedari najst ovladace pre widle xp ani priamo u intelu. Existuju vobec?
Fak, jedine drajvre, co som nasiel na guru3d mi tvrdia, ze v systeme uz ovladac je a nie je treba update.
Tak neviem teda. Problem je v tom, ze mi nejde korektne nastavit monitor (widescreen).
Grafika ma ovladace, dokonca k monitoru su tiez, cez powerstrip som tiez neuspel, max mozne rozlisenie je proste 1152*864 :roll:
Jedine co by to imo mohlo este robit su prave tie ovladace na dosku, ale co s tym?
Neviem ci ten tyzden bez kompu zo mna spravil blba, ale neviem si rady
Tak neviem teda. Problem je v tom, ze mi nejde korektne nastavit monitor (widescreen).
Grafika ma ovladace, dokonca k monitoru su tiez, cez powerstrip som tiez neuspel, max mozne rozlisenie je proste 1152*864 :roll:
Jedine co by to imo mohlo este robit su prave tie ovladace na dosku, ale co s tym?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
to je snad zalezitost ovladacov grafickej karty a nie chipsetu....jaffar napísal:Fak, jedine drajvre, co som nasiel na guru3d mi tvrdia, ze v systeme uz ovladac je a nie je treba update.
aka je to grafika...
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
jaffar napísal:Eh, to mi je jasne, ze to nie je doskou, ale drivre na grafiku tam su a idu zjavne korektne... Je to 16megova tnt od creativu...
Dosku som myslel kvoli... ja vlastne ani neviem kvoli comu
skus vymenit ovladace grafiky...
alebo je otazka ci tnt podporuje wide, hlavne pri starych ovladacoch...
Spoiler: ukázať