skill v cs... btw: mozme niekedy zahrat
nj asi budem musiet
http://www.omega.yw.sk nove forum o pc a hrach ziadny WAREZ exohosting in-progress
COUNTER STRIKE 1.6 NONSTEAM powered by Logitech G5 & Stellpad QCK
jj osobne hravam csko necely rok postupne sa skill zlepsuje ale ked niekedy pozeram na inych vidim ze este mam toho vela pred sebou kvoli csku som si kupil mys MX518 a podlozku StellPad QcK a investicie nelutujem postupne si na mys zvyknes a zlepsis presnost v strelbe samozrejme ked chces hrat nieco viac tak musis hodne trenovat a nestaci nato nejake hranie na Publicku sam som to zistil na Publicku hras sam za seba ale na TG/CW to chce uplne nieco ine a hlavne taktiku musite sa dobre navzajom poznat musite mat urcene presne miesta a funkcie inak to nejde a dostanete nakladacku takmer od hocikoho sam som to spoznal ked sme hrali prve CW hala-bala huj-buj taktika a dostali sme na tvar pritom si dovolim tvrdit ze sme mali viac lepsich AIMerov v teame ako super ale taktika nas pochovala cize ked chcete nieco hrat treba tvrdo trenovat najst si spoluhracov s ktorymi ci rozumiete a maju uz v CSku nieco odkrutene potom treba popozerat par DEMO suborov a odpozerat nejake tie taktiky ale hlavne TG a CW hrat,hrat a hrat aby ste sa naucili riesit tazke situacie v hre darmo nieco vidiet treba to zazit v hre
samozrejem pomaha aj aky taky trening s botmi treba si dokladne nacvicit hrane mapy a poobjavovat tajne miesta kde sa da dobre kempit terba si nacvicit aj nejaky skoky ako bunny hop a strafe jump potom objavite veci ako napr na NUKE skocit na skalu bez pomoci spoluhracov atd. atd. fakt nikdy by som nepovedal ze mapy na CSku mozu byt take rozsiahle a rozmanite momentalne je CSko jedina hra ktoru mam nainstalovanu a nechystam sa to v najblizsej dobe zmenit cize CSko RulezzZzz
samozrejem pomaha aj aky taky trening s botmi treba si dokladne nacvicit hrane mapy a poobjavovat tajne miesta kde sa da dobre kempit terba si nacvicit aj nejaky skoky ako bunny hop a strafe jump potom objavite veci ako napr na NUKE skocit na skalu bez pomoci spoluhracov atd. atd. fakt nikdy by som nepovedal ze mapy na CSku mozu byt take rozsiahle a rozmanite momentalne je CSko jedina hra ktoru mam nainstalovanu a nechystam sa to v najblizsej dobe zmenit cize CSko RulezzZzz
CPU:Intel Core 2 Duo E7200 @ 3,04GHz, ,COOLER:Noctua NH-U12 + Papst 4412F/2GLL, MB:Gigabyte EP35-DS4, RAM:2 x Apacer Gold 2GB 800MHz, GPU:Gainward nVIDIA 8800GT 512MB Golden Sample, HDD:Samsung Spinpoint F1 640GB S-ATA, DVD-RW:NEC AD-7203S, PSU:Fortron 350-60 THN, SOUND: SoundBlaster Live! Player 5.1Digital, LCD:Samsung 740B, CASE:Lian-Li PC-7B Plus, KEYBOARD:Genius KB-109e, MOUSE:Logitech MX518, MOUSEPAD:SteelPad QcK,REPRO:Creative Labs Inspire P580
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Ja neviem hrat a tych 350SK som na steam obetoval ... tak neviem preco by si aj ty nemohol mat steammartinek napísal:btw: mohli by sme dakedy zahrat ale akurat na NS serveri bo este si nemyslim ze pri mojom skilli mam zainvestovat do steam-u[pride casom] prenajmeme nejaky server a tak
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
ty mas steam s toho paypaluW!Z!K napísal:Ja neviem hrat a tych 350SK som na steam obetoval ... tak neviem preco by si aj ty nemohol mat steammartinek napísal:btw: mohli by sme dakedy zahrat ale akurat na NS serveri bo este si nemyslim ze pri mojom skilli mam zainvestovat do steam-u[pride casom] prenajmeme nejaky server a tak
http://www.omega.yw.sk nove forum o pc a hrach ziadny WAREZ exohosting in-progress
- Wizik
- VIP
1.Stiahnes steam
2.Registujes sa pod dakym nickom
3.Prihlasis sa na steam
4.Kupis si ten CS pack za 9.95
5.Stiahnes steam CS do PC
6.Hrajkas sa ...
2.Registujes sa pod dakym nickom
3.Prihlasis sa na steam
4.Kupis si ten CS pack za 9.95
5.Stiahnes steam CS do PC
6.Hrajkas sa ...
Naposledy upravil/-a Wizik v Pi 09. Feb, 2007, 14:52, upravené celkom 1 krát.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
mozem ti napisat na icq, by si mi poradil ze ako sa to presne robi?
- Wizik
- VIP
Mne to platil Midlet tu z fora, uz sme ale dost OT si myslim ...skiller18 napísal:mozem ti napisat na icq, by si mi poradil ze ako sa to presne robi?
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
aj tak som zvas tu najlepsi by som vas vyprasil hocikedy
- PROMETHEUS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
ak mozem tak by som sa aj ja rad pridal.beardie napísal:dame duel? server mam svoj 8)
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
mozte aj mne dat vediet, rad sa dojdem pozret jak hraju tuto nasu ludia z fora...
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
nieco mozem zorganizovat, vyjadrite sa vsetci co chcete hrat, dame nejaky mix
stiahnite si teamspeak 2 verziu 2.0.32.60,nech dame aj nejaku taktiku
edit:matlovic: zakladom je dobra mys,nech si hovori kto co chce,ale mys musi byt kvalitna,starym optickym shitom sa trase aimitko a nedaju sa davat pekne hlavicky
stiahnite si teamspeak 2 verziu 2.0.32.60,nech dame aj nejaku taktiku
edit:matlovic: zakladom je dobra mys,nech si hovori kto co chce,ale mys musi byt kvalitna,starym optickym shitom sa trase aimitko a nedaju sa davat pekne hlavicky