viac menej suhlasim s tym, ze momentalne vychadzaju vseobecne "horsie" (nezaujimavejsie?) hry.. teda pre mna.. mozno moc dospievam

kazdopadne aj v poslednej dobe, som natrafil na kusky, ktore boli vynikajuce po kazdej stranke, spomeniem dva, Dark Messiah a Call of Juarez - vyborna grafika aj hratelnost a pribeh spolu so scenarom slusny, nadstandardny pre tento zaner.. taktiez sa mi pacil remeselne slusne spracovany Titan Quest a chystam sa na Call of Cthulhu a Fahrenheit, od ktorych si (aj vdaka recenziam) dost vela slubujem.. proste stale su tu dobre hry, len mozno vsetkych hier vychadza az prilis vela a je tazsie medzi nimi tie dobre kusky najst

ale tvrocovia sa tiez musia pre nejaku tu dobru hru imo viacej namakat, kedze vsetko tu uz bolo a vsetko sa porovnava so vsetkym
ale je pravda, ze len vynimocne sa pre mna niektora hra chyta na stare RPG klasiky - Icewind dale, Baldur's Gate, Fallout, Planescape Torment.. to su v podstate fantasy/sci-fi romany, ktore ma uplne vcucnu.. a vzdy mam co hrat, kedze obludne BGII som este stale nepresiel