Laco Novomesky - Dom, kde zijem ~~~ LOCK...

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
DrPokus
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 08. Sep, 2006, 02:00

Laco Novomesky - Dom, kde zijem ~~~ LOCK...

Príspevok od používateľa DrPokus »

Skusal som google a pod srandy, ale stale sa mi nedary najst rozbor diela --> "Laco Novomesky - Dom, kde zijem"

Ak niekto viete, tak mi pls, poradte, dakujem.

EDIT: ak by sa predsalen nasiel niekto ochotny, kto vie kde to STIAHNUT ,prosim nech mi napise SS, dik.
Naposledy upravil/-a DrPokus v Po 12. Feb, 2007, 18:37, upravené celkom 1 krát.
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire
Scorp
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Scorp »

vypnes pc, ides do kniznice, to je tam kde su knizky, hej... normalne, ako zdravy clovek, do kniznice nehadzeme flashbangy, ani nevytahujeme noz medzi policami... takisto by sa do kniznice nemalo chodit s glockom, ani kalachom, mp5 sa takisto nehodi...proste sa staci tvarit ako dusevne zdravy clovek

spytas sa tety co tam bude, slusne, ako taka knizka vyzera, prip. images.google.com > search book, kniha...
teta nie je hostage, neskusas ju bodat nozom, kolko hp jej ostane

potom povies ako sa to tvoje hladane one vola a ak bude mila, ona ti ju pohlada, aby si sa nervovo nezrutil medzi tolkymi polickami s knihami
nie je potrebne tetu chranit pred specialnymi jednotkami, vazne to nie je hostage

knizku si vezmes domov a precitas... potom z nej napises rozbor sam a vratis ju... a ak to urobis este s tuctom knih, nebudes pisat k*k*tiny, napr. nedary sa mi

ak mas ten rozbor na zajtra, tak sa z toho vykecaj na dalsiu hodinu, ze sa to neda, je vyhovorka

go go go..
Me like Pentium
crux2005
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa crux2005 »

@Scorp: vsetko sa da napisat troma sposobmi - tym milsim, neprijemnym alebo arogantnym.

Nebudem tu riesit akym pises ty, ale mal by si ten svoj trochu zmenit, aby neprovokoval zbytocne.

(mozes to brat ako cervenym napisane :wink: )
s pozdravom, crux.
jaffar
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jaffar »

crux2005 napísal:@Scorp: vsetko sa da napisat troma sposobmi - tym milsim, neprijemnym alebo arogantnym.

Nebudem tu riesit akym pises ty, ale mal by si ten svoj trochu zmenit, aby neprovokoval zbytocne.

Prepac Crux, ze ti oponujem, ale uplne so Scorpom suhlasim. Mozno sposob podania nie je uplne slusny, ale absolutne jednoznacne vyjadril svoj(a nielen svoj) nazor.
Scorp
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Scorp »

crux2005 napísal:@Scorp: vsetko sa da napisat troma sposobmi - tym milsim, neprijemnym alebo arogantnym.

s ludmi sa da bavit troma sposobmi
slusne, neslusne, alebo sa s nimi nebavit vobec

snazim sa byt slusny, mily a ochotny k tym ludom, co si to zasluzia a nemusi to byt tym, co pre mna urobili, alebo neurobili... napr crux a jaffar

nesnazim sa byt ale slusny k ludom co sa snazia vytlct mi z hlavy aj tie zbytky, co este viem o pravopise.. sem neratam Tomana :)

a s ludmi sa nebavit nebudem, lebo ma nejak neberie byt asocial

btw, k novomeskemu, v dnesnej dobe by sa to dalo ukecat aj na komunizmus, ze sa o tom odmietas ucit, lebo ti to vymyva mozog a tak.. len aby som nebol moc ot ;)
Me like Pentium
crux2005
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa crux2005 »

jaffar napísal:Prepac Crux, ze ti oponujem, ale uplne so Scorpom suhlasim. Mozno sposob podania nie je uplne slusny, ale absolutne jednoznacne vyjadril svoj(a nielen svoj) nazor.
nic sa nedeje :D prezijem to :wink:

@Scorp: ide o to, ze podobny prispevok by zbytocne mohol vyprovokovat daneho usera a ja to jednoducho nemusim.
s pozdravom, crux.
DrPokus
Používateľ
Používateľ

2-scorp:

...zaujimave...niekto tu asi prilis casto hrava (pravdepodobne) CS... :roll:

...nieje to pre mna...ja uz mam skolu nejaky ten cas za sebou, poziadal ma o to kamarat co si s tym nevie rady, ze ci by som to nevedel dako najst...

...nic sa nestalo, naopak, celkom ma povavilo akym stilom si to napisal, aj ked mi pripada jak keby som ta niecim nastval...

~~~Prosim uz len priamo k teme,dakujem.~~~
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa NemesiS »

niekedy fakt treba pc vypnut a prinutit sa nieco spravit...
stavim sa s tebou ze ti to nikto nenajde a ani ja to nebudem hladat.
proste skoc do kniznice a precitaj si to :bye:
beardie
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa beardie »

tak nech ten, pre koho to hlada, ide do kniznice :roll:
DrPokus
Používateľ
Používateľ

NemesiS_SVK napísal:niekedy fakt treba pc vypnut a prinutit sa nieco spravit...
stavim sa s tebou ze ti to nikto nenajde a ani ja to nebudem hladat.
proste skoc do kniznice a precitaj si to :bye:
Pravdepodobne niekto nepochopil predchadzajuci post... :roll: :bye:

A nikoho tu neziadam ABY TO HLADAL, ale som sa pital CI NIEKTO NEVIE KDE SA TO DA NAJST...predpokladal som, ze sa tu najde niekto dost inteligentny nato, aby pochopil, ze to zhanam HOTOVE...

Tymto ziadam moderatora nech to tu ZAMKNE lebo tu niektory "experti" len prihazduju posty aby maly vela hviezdiciek....dakujem.

Návrat na "Debata o všetkom"