Takze 7x a koniec dobre som to pochopil po sidmich instalaciach ho mozem vyhodit?glide napísal:7x ak sa nemylim ...a vobec netreba nic menit aby ti win zblbol, staci nainstalovat nejaky virtual drive. (mam orig win na kazdy komp (3), ale nepouzivam ani na jednom...su s tym len starosti)
A ako si spravim ten XIN image? aby som ho zs nemusel regnut?LoPiO napísal:HMM to mi je pekna novnka.
Ale zase pokial nemenis v kuse grafiku a maticnu, tak nechapem preco to chces tak casto registrovat. Pokial chces preinstalovat win na svojej zostave aspon rok nemeniacej, tak si sprav cisty win image a mas pokoj, nemusis nic znovu stale registrovat
nie, cca po 7 ti vyhodi, ze si ho aktivoval uz vela-krat blablabla a ked ces nadalej pouzivat ten win musis volat do micro$hitu, alebo si kupit novu licenciu. je to nenormalne otravne, ale doteraz som to nakoniec vzdy telefonicky vybavilPCMahel napísal:Takze 7x a koniec dobre som to pochopil po sidmich instalaciach ho mozem vyhodit?glide napísal:7x ak sa nemylim ...a vobec netreba nic menit aby ti win zblbol, staci nainstalovat nejaky virtual drive. (mam orig win na kazdy komp (3), ale nepouzivam ani na jednom...su s tym len starosti)
LoPiO napísal:Ale zase pokial nemenis v kuse grafiku a maticnu, tak nechapem preco to chces tak casto registrovat. Pokial chces preinstalovat win na svojej zostave aspon rok nemeniacej, tak si sprav cisty win image a mas pokoj, nemusis nic znovu stale registrovat