Zacalo to ako som uz davno pisal ze na monitore boli pixele nejake zvlastne neda sa to vysvetlit,ked som sem dal screen tak to ostatny nevideli a ja na inom PC tiez nie,po par restartoch bolo po probleme uz som tomu nevenoval pozornost,potom na druhy den sa PC z nicoho nic restartovalo mal som to asi na 2800mhz som si povedal ze asi je to nestabilne tak som ho hodil spat na defailt (teploty boli dobre) potom to islo pol hodinku dobre,zase restart :o a tak sa to opakovalo a intervaly sa znizovali az sa nedalo dostat ani do biosu a PC sa stale restartovalo

Tak idem s grafickou na reklamaciu po 3 dlhych tyzdnoch stravenych na notebooku bola karta konecne vyreklamovana
a dali novy kus.(ciste medzi nami myslim ze sa na tu kartu ani
nepozreli ci bola vadna...proste som ich otravoval tak mi dali
novu).
Kartu som ale chcel predat nerozbalenu,tak som si od kamosa pozical Asus 7600GT zapojil do PC a nesiel obraz

Preto som ju pondelok poslal do x-computers(inak dobry obchod)Odkial mi dnes rano povedali ze u nich to ide bez problemov...Inak myslim ze dobierku spat mohli zobrat na svoj ucet ked si chcu udrazat zakaznika,co si ale neudrzali...
Takze ja uz neviem...mozno pamete,procesor nic ine to byt nemoze,mal som predtym skusit este ine pamete,ma ani nenapadlo ze by to mohli byt pamete...Aj tak nechapem jak nieco take mohlo odyst po tyzdni prevadzky z nicoho nic

Tak mi prosim poradte ked dojde doska mam skusit pamet v inom slote alebo od kamosa si pozicam ine, a skusim to...