ako skonvertovat HD DVD na klasicky PC format
ako skonvertovat HD DVD na klasicky PC format
potrebujem poradit ako skonvertovat HD DVD (konkretne subory s koncovkou .EVO ktore su na tom HD DVD) na klasicky PC format? napriklad avi, mkv.....v povodnom rozliseni samozrejme aj so zvukom.....viete niekto o niecom takom?...pls poradte. akykolvek sposob pomoze. dik.
NB Acer Aspire 3810T
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
netreba misliet treba pouzivat GOOGLEallshe napísal:hmm nejako som to aj cakal ze nebude ziadna reakcia
Any DVD HD a potom dalej
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
2 dni som pouzival GOOGLE len tak mimochodom:) a k nicomu som sa nedopracoval:P..akurat sa mi podarilo zistka z tych EVO suborov samotne video (MPV) vo formate VC1 a samotne audio (MPA) vo formate DD+. ktore bohuzial nicim neviem "spojit" a spravit z nich nejaky iny format (trebars avi)
btw. ten anydvd hd "ripuje" HD DVD na disk....to znamena ze z normalneho media ktore je potrebne vopchat do HDDVD mechaniky..urobi presnu kopiu na disk...cim nic neziskam..ja mam kopiu takeho HD DVD uz spravenu na disku...a to potrebujem skonvertovat na nejaky iny pristupny format...a to ten anydvd neriesi absolutne.
btw. ten anydvd hd "ripuje" HD DVD na disk....to znamena ze z normalneho media ktore je potrebne vopchat do HDDVD mechaniky..urobi presnu kopiu na disk...cim nic neziskam..ja mam kopiu takeho HD DVD uz spravenu na disku...a to potrebujem skonvertovat na nejaky iny pristupny format...a to ten anydvd neriesi absolutne.
NB Acer Aspire 3810T