ktory konektor je chybny??
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
ktory konektor je chybny??
mam taky problem prevdepodobne sa mi odpalil konektor bud na doske alebo v Case
problem je v tom ze mam vyvedene vystupy na predny panel (Sluchatka,mikrak) ak tam zapojim sluchatka tak sa mi do usi dostane dost zvlastny modulovany zvuk toho co som cakal(zvuk je zmeneny a ztiseny)
a neviem kde je teraz chyba ci moze byt chyba niekde na doske kde pripajam kabel od predneho panel alebo je poskodeny panel samotny
chyby ako zle dotlaceny kabel na doske ci nefunkcnost sluchatiek som skusal nic dalsie ma nenapada za kazdu radu dakujem
problem je v tom ze mam vyvedene vystupy na predny panel (Sluchatka,mikrak) ak tam zapojim sluchatka tak sa mi do usi dostane dost zvlastny modulovany zvuk toho co som cakal(zvuk je zmeneny a ztiseny)
a neviem kde je teraz chyba ci moze byt chyba niekde na doske kde pripajam kabel od predneho panel alebo je poskodeny panel samotny
chyby ako zle dotlaceny kabel na doske ci nefunkcnost sluchatiek som skusal nic dalsie ma nenapada za kazdu radu dakujem
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Memnon
- Pokročilý používateľ
no v minulosti (co jest od oktobra 2006 do vcera) som pravidelne ten vystup pouzival (koli ruseniu nocneho pokoja) konektor sa inak ako je zapojeny ani na dosku nasunut neda
hluposti ako nejaky ekvalizer alebo zvukove efekty pustene nemam, zvuk je v poriadku samozrejme okrem toho predneho panelu (odskusane reproduktormi a sluchatka su tiez v poriadku bo som ich skusal zapajat na miesti reprakov zozadu)
hlavne potrebujem vediet (kedze ako sa zda chyba je jednoducho hardverova) v com je chyba ci prednom panely alebo konektore na doske.. pretoze veci boli kupovane v ageme a musim vediet ci tam mam dotiahnut CASE alebo rozobrat komp a doniest tam dosku ...thx
hluposti ako nejaky ekvalizer alebo zvukove efekty pustene nemam, zvuk je v poriadku samozrejme okrem toho predneho panelu (odskusane reproduktormi a sluchatka su tiez v poriadku bo som ich skusal zapajat na miesti reprakov zozadu)
hlavne potrebujem vediet (kedze ako sa zda chyba je jednoducho hardverova) v com je chyba ci prednom panely alebo konektore na doske.. pretoze veci boli kupovane v ageme a musim vediet ci tam mam dotiahnut CASE alebo rozobrat komp a doniest tam dosku ...thx
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
ale zas tie klasicke konektory sa radi casom kazia, ak to nieje nejaka "kvalitka" ....moze byt pokazeny aj jazycek vnutri...skus prehodit to zapojenie mikrofon a sluchatka, tak by si mal vylucit moznost poskodenia konkretneho konektoru na sluchatka co je na case...inak si ale neviem predstavit, ze len tak odide zvukovka...jasne ze HW odchadza zo vseliakych pricin, no zvukovka sa mi nezda nejaka nachylna...no zas pretaktovanim sa da docielit vselicoho
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
ak by bol zli kontakt tak by tam nebol ziadny zvuk si mislim (ale nemal o by dochadzat ku kumoleniu.
Tak ma napadlo, nemoze byt spojene L+R?
Tak ma napadlo, nemoze byt spojene L+R?
Naposledy upravil/-a Toman v Ut 27. Feb, 2007, 23:35, upravené celkom 1 krát.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- Memnon
- Pokročilý používateľ
no nemam moc moznost skusit prehodit zapojenie sluchatka-mikrofon kedze konektor co ide do dosky sa sklada z jedneho kusu a navyse tam je cca 7 kablikov a neviem ktory patri kam_skrat_ napísal:ale zas tie klasicke konektory sa radi casom kazia, ak to nieje nejaka "kvalitka" ....moze byt pokazeny aj jazycek vnutri...skus prehodit to zapojenie mikrofon a sluchatka, tak by si mal vylucit moznost poskodenia konkretneho konektoru na sluchatka co je na case...inak si ale neviem predstavit, ze len tak odide zvukovka...jasne ze HW odchadza zo vseliakych pricin, no zvukovka sa mi nezda nejaka nachylna...no zas pretaktovanim sa da docielit vselicoho
este ma napada rozobrat predy kryt CASE ci nahodou neni tam vidiet daky skrat L+R spojene by tiez mohlo byt asi len tam kedze na vsetky ostantne viditelne casti som sa uz kukal ci nie su dako mechanicky poskodene z dosky tam ide asi
jedine coho sa obavam aby to nebol daky zadrhel na tom prednom panely a nerozoberal som a nenosil dosku do agemu uuuplne zbytocne
- Memnon
- Pokročilý používateľ
no akurat ako si pisal Bobo som mal rozobrany PC bo som kukal na tu hlupost -predny panel- jedna cesta je znicena jednoducho jz nej zliezla ta zelena ochranna kravina a roztrhlo sa to .. ale pre moje "profi pajkovanie" je ten spoj priiilis maly diki Bobo vdaka tvojej rade som sa mohol ujistit ze je zo urcite ono
LOCK zahada objasnena
LOCK zahada objasnena