Windows Vista analyza
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- DX 7,8,9 su na jedno kopito (sa alen postupne doplnali funkcie)
- DX10 je nanovo napisany DX je tam uplne prekopani prispup k systemovym prostriedkom. Preto ho nieje mozne integrovat do XP - by sa muselo komplet prekopat cele XP a jednak by to vela stalo a bolo by to komplikovane. Uz by to nebol update ale komplet povisenie na vissiu verziu = cize si mozte kupit vistu.
T.
- DX10 je nanovo napisany DX je tam uplne prekopani prispup k systemovym prostriedkom. Preto ho nieje mozne integrovat do XP - by sa muselo komplet prekopat cele XP a jednak by to vela stalo a bolo by to komplikovane. Uz by to nebol update ale komplet povisenie na vissiu verziu = cize si mozte kupit vistu.
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
osobne som na zaciatku XP nedokazal ani spustit VB6 v nich a ospevoval som 98, dnes sa na tom smejem, stavme sa ze tak za rocik/dva bude Vista vcelku OK, pisete tu o Blu-ray a DX10 ako jedinych vyhodach, no pametam ked som si skladat svoj terajsi pocitac(dva roky dozadu) tak sa ma kolega furt vypytoval ze naco si kupujem 64bitove CPU, ze ma sirsiu zbernicu? tak snad uz vyuzijeme "64bit features" naplno az bude widla vista vyladena(64bitove XP-cka nepovazujem za schodny OS, zohnat nan driver bolo problem, neviem ci sa to casom zlepsilo a v dobe ked ma to zaujimalo to bolo tak)
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Paradox uplne crackol aktivaciu vo Windows Vista
Crackerska skupina Paradox/Pantheon vydala balik suborov, pomocou ktorych sa da cracknut piratska neaktivovana kópia Windows Vista tak, aby presla aktivacnym procesom Microsoftu. Na rozdiel od crackov, co su v obehu od novembra minuleho roku, keD bola vydana RTM verzia Windows Vista, nepouziva novy crack na aktivaciu produktu aktivacne subory z beta verzie alebo techniku zastavenia casu. Paradox vyuzil emulaciu BIOS-u pocitaca, na ktory sa da Windows Vista nainstalovat bez nutnosti akejkolvek aktivacie. Ako je to mozne?
Pokracovanie clanku
T.
Crackerska skupina Paradox/Pantheon vydala balik suborov, pomocou ktorych sa da cracknut piratska neaktivovana kópia Windows Vista tak, aby presla aktivacnym procesom Microsoftu. Na rozdiel od crackov, co su v obehu od novembra minuleho roku, keD bola vydana RTM verzia Windows Vista, nepouziva novy crack na aktivaciu produktu aktivacne subory z beta verzie alebo techniku zastavenia casu. Paradox vyuzil emulaciu BIOS-u pocitaca, na ktory sa da Windows Vista nainstalovat bez nutnosti akejkolvek aktivacie. Ako je to mozne?
Pokracovanie clanku
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent