asi sa to tu moc nehodi ale chcem sa opytat ci je antistaticky sacok vodivy...
ma to nieco spolocne s mojim chladenim tak som to hodil sem
antistaticky sacok
No ako moze byt antistaticky sacok vodivy,ved preto je antistaticky aby bol nevodic statiky.Cize odpoved je nie nieje vodivy.
Naposledy upravil/-a Bdurex v So 03. Mar, 2007, 16:47, upravené celkom 1 krát.
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III
no su dva druhy antistatickych sackov ... mali sme o tom asi 10 min. prednasku ktoru sa mi skoro uspesne podarilo prespat ...
takze jeden druh je vodovy na vonkajsej strane a funguje tak ze naboj po pvrchu odvedie prec a druhy je velmi tazko zelektrizovatelny
mala by na nom byt znacka zlto-cierny 3uholnik bud preciarknuta ruka alebo napisane antistatic shield
takze jeden druh je vodovy na vonkajsej strane a funguje tak ze naboj po pvrchu odvedie prec a druhy je velmi tazko zelektrizovatelny
mala by na nom byt znacka zlto-cierny 3uholnik bud preciarknuta ruka alebo napisane antistatic shield
- charonme
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 16. Aug, 2004, 14:00
vodivy a nevodivy
no vsak ten prvy druh co vie odvadzat / rovnomerne rozkladat staticku elektrinu je vodivy a ten druhy co sa tazko zelektruje (kvoli uplne inym povrchovym vlastnostiam) je nevodivy.
ale mozno by bolo dobre si ujasnit ze staticka elektrina je fenomen tykajuci sa nevodivych materialov a deje sa z drvivej vacsiny na ich povrchu
ale mozno by bolo dobre si ujasnit ze staticka elektrina je fenomen tykajuci sa nevodivych materialov a deje sa z drvivej vacsiny na ich povrchu
Zdroj: PicoPSU-120-WI-25
neviem si predstavit ako to mas spravene, ale ten sacok moze zle prenasat teplo z disku na chladic...su take "priechodky" co sa pouzivaju v elektrotechnike, ktore sa davaju napriklad medzi chladenu suciastku a chladic. su nevodive, ale teplo prenasaju lepsie ako obycajny sacok...za komancov sa pouzivali sludove platky ci co to bolo...
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2