a ktore radice mam odinstalovat pls. ? je ich tam asi 5 a asi iba tato sa podoba na dvd mechaniku: radic disketove mechaniky - pod tym je stand. radic disketove mechaniky...ale ja by som mal mat nejaky na dvd mech. nie?
nerad by som zrusil nieco ine...
fakt Dakujem pekne vsetkym za pomoc..
idem pozriet aj ten angl. navod...trochu angl. viem uvidim co z toho pochopim..ale tiez tu plati, ze by som si nerad urobil este viac skody ((
dik
nefunkcna mechanika po cisteni s ccleanerom
Aku mas dosku/chipset?
Mozes 2 veci:
- bud nainstalovat ovladace od chipsetu (napr. P965, nForce4),
- alebo ovladace od chipsetu odinstalovat, ak si uz predtym mal tieto ovladace nainstalovane.
V oboch pripadoch by sa mali predchadzajuce zaznamy o mechanike z registrov vymazat a po restarte by mal operacny system mechaniku najst a udaje v registroch vytvorit nove.
Inac, 1.7, 1.8 nie su ovladace od mechaniky, ale firmware, t.j. akysi BIOS mechaniky s udajmi o rychlostiach napalovania a udajmi o typoch medii.
CD/DVD mechaniky nepotrebuju v XP ziadne ovladace (resp. obsahuje ich operacny system). Ovladac totiz potrebuje IDE/SATA radic, na ktorom su mechaniky a aj pevne disky pripojene (tieto ovladace tiez obsahuje operacny system alebo ich mozes nahradit ovladacmi od vyrobcu chipsetu).
Mozes 2 veci:
- bud nainstalovat ovladace od chipsetu (napr. P965, nForce4),
- alebo ovladace od chipsetu odinstalovat, ak si uz predtym mal tieto ovladace nainstalovane.
V oboch pripadoch by sa mali predchadzajuce zaznamy o mechanike z registrov vymazat a po restarte by mal operacny system mechaniku najst a udaje v registroch vytvorit nove.
Inac, 1.7, 1.8 nie su ovladace od mechaniky, ale firmware, t.j. akysi BIOS mechaniky s udajmi o rychlostiach napalovania a udajmi o typoch medii.
CD/DVD mechaniky nepotrebuju v XP ziadne ovladace (resp. obsahuje ich operacny system). Ovladac totiz potrebuje IDE/SATA radic, na ktorom su mechaniky a aj pevne disky pripojene (tieto ovladace tiez obsahuje operacny system alebo ich mozes nahradit ovladacmi od vyrobcu chipsetu).
- pepe-flash
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 04. Dec, 2004, 14:00
ahojte
pepe-flash mal pravdu
vsetko vyriesilo zmazanie jednej hodnoty v registroch. Myslim, ze on mi posielal ten navod v anglictine. Ja som to nesiel robit podla toho, ale hladal som Dalej v googli (tiez si myslim, ze google vie vsetkoJ) a nasiel som tento navod:
http://support.microsoft.com/default.as ... ;cs;314060
je to vlastne pepeho vs. ale v slovencine. ozaj som to vyriesil za 3 min. ))
som uplne happy.
Dakujem vsetky velmi pekne za pomc...je to super, ze takto cez net sa daju vyriesit veci aj keD nie ste nejaky comp profik ))
majte sa
pepe-flash mal pravdu
vsetko vyriesilo zmazanie jednej hodnoty v registroch. Myslim, ze on mi posielal ten navod v anglictine. Ja som to nesiel robit podla toho, ale hladal som Dalej v googli (tiez si myslim, ze google vie vsetkoJ) a nasiel som tento navod:
http://support.microsoft.com/default.as ... ;cs;314060
je to vlastne pepeho vs. ale v slovencine. ozaj som to vyriesil za 3 min. ))
som uplne happy.
Dakujem vsetky velmi pekne za pomc...je to super, ze takto cez net sa daju vyriesit veci aj keD nie ste nejaky comp profik ))
majte sa