Tipy, Triky a Postrehy o Google Adsence
- svitko
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Mar, 2005, 20:00
Tipy, Triky a Postrehy o Google Adsence
Cafte. Nedavno som sa dozvedel o super Veci. Google Adsence. Ako som si vsimol je zavedena aj na tomto 4-ku tak by ma zaujimaly vase nazory, postrehy, tipi a triky na danu vec. Momentalne vyvijam aj ja svoju stranku a chel by som tam supnut ten google. Tak uvitam kazdy poznatok.
Caf, volam sa Alfred a som zavisly. Rad by som sa podelil o moje skusenosti s homosexualnymi nadrogovanymi chlapcami na diskotekach. Su len a len pozitivne a spomienky velmi hrejive a prijemne, mozno bolestive, pre chlapcov...
v prvom rade ta uzasna vec sa nevola heroin, ani extaza, ani adsence, ale adsense
dalej, ked citam prispevok, ktory je ako do poradne pomoc, som v 14 tehotna a moj priatel ma 54 a je uz zenaty, pripada mi to divne...
adsense je skvela vec, pre poctivych ludi... ak tomu webu budes venovat vsetok svoj cas po cca 2-3roky, najdu sa tam stali navstevnici a bude to vynasat... tak asi na urovni zivotneho minima... ber to tak, ze ti to aspon nezdania
mat jeden web o tom, ako som stupil do psieho H moc nebude vynasat ani po 10 rokoch stupania do vykalov.. myslim tym, toto je osobna stranka adolfa beznadejneho z 1.A Gymnazium Hontianske Vyhonany - pre navstevnikov z USA > Europa... a najdete tu jeho dennik, datum narodenia a posledneho samovolneho ... ehm
mozno ze by lepsie vynasal web o tom, ako si jedol psie h, alebo robil so zviratkami nieco ine, ale sme predsa slusni ludia...ale naslo by sa par stalych fanusikov )
adsense je pre vacsie, nadejne projekty... skvely inak ten cas za tych par desiatok $ nestoji, to sa da zarobit aj inak a jednoduchsie
a nie som si isty, ci tam nepotrebujes aj zivnost...
v prvom rade ta uzasna vec sa nevola heroin, ani extaza, ani adsence, ale adsense
dalej, ked citam prispevok, ktory je ako do poradne pomoc, som v 14 tehotna a moj priatel ma 54 a je uz zenaty, pripada mi to divne...
adsense je skvela vec, pre poctivych ludi... ak tomu webu budes venovat vsetok svoj cas po cca 2-3roky, najdu sa tam stali navstevnici a bude to vynasat... tak asi na urovni zivotneho minima... ber to tak, ze ti to aspon nezdania
mat jeden web o tom, ako som stupil do psieho H moc nebude vynasat ani po 10 rokoch stupania do vykalov.. myslim tym, toto je osobna stranka adolfa beznadejneho z 1.A Gymnazium Hontianske Vyhonany - pre navstevnikov z USA > Europa... a najdete tu jeho dennik, datum narodenia a posledneho samovolneho ... ehm
mozno ze by lepsie vynasal web o tom, ako si jedol psie h, alebo robil so zviratkami nieco ine, ale sme predsa slusni ludia...ale naslo by sa par stalych fanusikov )
adsense je pre vacsie, nadejne projekty... skvely inak ten cas za tych par desiatok $ nestoji, to sa da zarobit aj inak a jednoduchsie
a nie som si isty, ci tam nepotrebujes aj zivnost...
Me like Pentium
- matej21
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
taka blba otazka:
Co je adsense ???
Co je adsense ???
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s
Scorp: Mas nejake komplexy? 2-3 roky? Poznam ludi, ktori maju z AdSense stovky dolarov mesacne za par mesiacov.
svitko: V zahranici uz AdSense upada, lebo sa ho ludia naucili ignorovat. Vacsie peniaze sa daju ziskat skor z inej reklamy. Na Slovensku sa zatial len rozbieha. Zmysel to ma ked mas aspon 500 unikatnych navstevnikov denne, a hlavne dost z Google, pretoze ti klikaju na Adsense ovela dychtivejsie ako stali navstevnici. Ak si kvalitny, 500 AUV/den ziskas za par tyzdnov.
svitko: V zahranici uz AdSense upada, lebo sa ho ludia naucili ignorovat. Vacsie peniaze sa daju ziskat skor z inej reklamy. Na Slovensku sa zatial len rozbieha. Zmysel to ma ked mas aspon 500 unikatnych navstevnikov denne, a hlavne dost z Google, pretoze ti klikaju na Adsense ovela dychtivejsie ako stali navstevnici. Ak si kvalitny, 500 AUV/den ziskas za par tyzdnov.
Naposledy upravil/-a Dominik v Ne 11. Mar, 2007, 19:45, upravené celkom 1 krát.
- svitko
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Mar, 2005, 20:00
Akoze myslim si ze tato tema bola zalozena ako Tipy triky.blablabla.. A nepisal som nic odveci. Takze scorp ak si zakomplexovany a mas dusevne problemy ktore potrebujes ventilovat tak prosim inde.. A dalej ak viem tak posty obsahujuce iba Smajle su zakazane!!! takze prosim moderatorov o LOCK kedze tu asi niesu normalny ludia co maju k tomu co dodat.