repro s 3Ohm na 4ohm ?
repro s 3Ohm na 4ohm ?
Ak mam repro ktore ma impedanciu 3Ohm a chcel by som aby malo 4Ohmi lebo ho napajam na dost silny zosik tak potrebujem 4Ohmi.Staci mi dat pred reprak 1Ohm odpor a bude to mat 4Ohmi ? alebo je to uplna hlupost,alebo aky iny sposob existuje aby to repro malo 4Ohmi a nie 3 ?
ak zapojis seriovo 1ohm odpor vysledna impedancia bude 4ohm ale problem je v tom ze by si potreboval kvalitny dratovy vykonovy odpor a musi byt na taky vykom aky budes pustat do repra ale nerobil by som to.ani ten odpor by si si nevedel zohnat pocitam.ak je to kvalitny zosik tak tie 3ohm zvladne bezproblemov len by si ho nemal pustat na plnu hlasitost. skor by som sa bal o repra ale iba ak je ozaj kvalitny zosik lebo repra od veze to je neskutocny shit a aj ta impedancia.najlepsie urobis ak repra od veze pustis z okna a a zaobstaras si ozajstne repra.vaznemozes si nieco aj zlozit ak nejsi uplne lavy
MB:Gigabyte GA-880GM-USB3 v3 CPU: athlonII x2 245e RAM: corsair XMS3 2x2GB 1600MHz VGA: amd 7750 SSD: Kingston SSDNow V +200 120GB PSU: CM Silent Pro M500 Case: Fractal core 1000
tie vykonove odpory si myslim ze nebude az taky velky problem zohnat, lebo sa normalne pouzivaju v audiotechnike...aj ja tak mam utlmene vyskace v bedniach...sice tie odpory vyzeraju ako nepodarena keramika z ktorej trcia droty, ale je to normalna vec
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
Presne ako vravi BoBo, tym rezistorom si nepomozes iba co budes zbytocne vykurovat reprobednu.. Pokial je zosilovac tak silny pojde ti urcite aj 3 ohmovy reprak, predsa ho nebudes prevadzkovat na plny vykon.
BTW keby si dal ten odpor a pustil zosik naplno beztak by ti repro vyhorelo. :blind:
BTW keby si dal ten odpor a pustil zosik naplno beztak by ti repro vyhorelo. :blind:
MB Asus A8V,CPUAthlon 64 3000+, RAM DDR 2GB, HDD WD 320GB/7200rpm., VGA GF6600, ATX 350W
Tak naplno to urcite nepustim to by urcite zhorelo.Ja som myslil tym rezistorom len to ci by to aspon trocha nepomohlo aby nezhorel ked to dam trocha hlasnejsie.deer napísal:Presne ako vravi BoBo, tym rezistorom si nepomozes iba co budes zbytocne vykurovat reprobednu.. Pokial je zosilovac tak silny pojde ti urcite aj 3 ohmovy reprak, predsa ho nebudes prevadzkovat na plny vykon.