Mam Wifi internet a mozem mat nan napojeni len 1 PC ked pripojim na moje AP druhy PC tak mi ho provider Blokne.
Otazka je ked pripojim ten druhy PC na ten prvi cez Lan kabel bude videt provider ze su napojene 2 PC? na net?
PS: viem ze ak ho spojim s 1PC tak sa mi bude delit richlost a 1PC bude muset bit zapnuty. ale to mi neprekaza.
Wifi 2x PC
Wifi 2x PC
Moj PC
Obrázok zmazaný administrátorom: proti pravidlám
no provider by ten PC teoreticky nemal vidiet staci ak na PC1 rozbehas daky ROUTOVACI soft pripadne si zapnes ZDIELANIE PRIPOJENIA do INTERNETU alebo by si to mohol riesit trochu elegantnejsie a to je zakupenim W-Fi Routra a potom by ti odpadlo to, ze by si musel mat stale zapaty PC1 ak by si chcel ist na NET s PC2
CPU:Intel Core 2 Duo E7200 @ 3,04GHz, ,COOLER:Noctua NH-U12 + Papst 4412F/2GLL, MB:Gigabyte EP35-DS4, RAM:2 x Apacer Gold 2GB 800MHz, GPU:Gainward nVIDIA 8800GT 512MB Golden Sample, HDD:Samsung Spinpoint F1 640GB S-ATA, DVD-RW:NEC AD-7203S, PSU:Fortron 350-60 THN, SOUND: SoundBlaster Live! Player 5.1Digital, LCD:Samsung 740B, CASE:Lian-Li PC-7B Plus, KEYBOARD:Genius KB-109e, MOUSE:Logitech MX518, MOUSEPAD:SteelPad QcK,REPRO:Creative Labs Inspire P580
Cvacho napísal:no provider by ten PC teoreticky nemal vidiet staci ak na PC1 rozbehas daky ROUTOVACI soft pripadne si zapnes ZDIELANIE PRIPOJENIA do INTERNETU alebo by si to mohol riesit trochu elegantnejsie a to je zakupenim W-Fi Routra a potom by ti odpadlo to, ze by si musel mat stale zapaty PC1 ak by si chcel ist na NET s PC2
A ked to pripojim cez Wifi router tak potom ho neuvidi.?
Moj PC