Zeny, manzelky, baby.... (a podobne starosti)

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Zeny, manzelky, baby.... (a podobne starosti)

Príspevok od používateľa Toman »

Po uspechu tem o alkohole, vyske a hmotnosti, platoch, hudbe a autach, by som sa Vas rad spital na zeny a spol.

V poslednej dome ma dost zaujma moja buducnot. Rad by so sa na zaciatok spital co si mislite o manzelstve. Ja uz mam ties svoj vek (ze by sa uz aj patrilo) ale nejak mam pri tej predstave zvlastny pocit.

- co si o manzelstve mislite? Je to cesta do predu alebo skor do pekla? :-)

Dakujam za odpovede.

T. 8)
Naposledy upravil/-a Toman v Ne 18. Mar, 2007, 19:39, upravené celkom 1 krát.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Bikermotyl
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Bikermotyl »

Naozaj sa ozivuju uz takmer zabudnute temy s prazvlastnym obsahom.
I o zenach tu toho bolo dost, ale tento topic ma aspon daku pointu, na rozdiel od locknutych predchodcov zaoberajucich sa "babskymi trenkami", cize nicim.

Preco mat pri predstavach o mazelstve zvlastny pocit? Nie je to nic hororove. Ba naopak, zivot to dost podstatne ulahcuje.
Samozrejme mam na mysli manzelstvo, ktore nevznikne len tak z nudy, ci z trucu, ze nastavajucu nechal dlhorocny priatel, tak si berie hneD na treti den prveho, ktoreho nasledne po rozchode stretne po ceste do striptizoveho baru.
Narazam na zivotne spoluzitie ludi, ktori sa rozhodnu "prastit so slobodou" z dovodu, ze poznaju jeden druheho viac ako sami seba. A tak dajako im nejde primarne o to, aby vyplnili inak nudnu sobotu svadobnou hostinou, ale o to co bude nasledovat po tej sobote.

Osobne mam spominane sobotne popoludnie uz davno za sebou a nikdy som neolutoval. Vpodstate si zijem vo zvazku manzelskom ako "prasa v zite". Tak ako nikdy predtym (namal by mi kto nosit nedelny obed priamo az ku kompu).

Niet teda dovodu na paniku, ci strach pred sobasnym listom. Treba len vybrat toho spravneho cloveka, ktory sa na spominany sobasny list do vedlajsej kolónky podpise.
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa GABO »

Ze by sme to uzavreli ? :D pekna a vycerpavajuca odpoved... no ale nie, nechame tomu volny priestor.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
kOsTi
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa kOsTi »

No tak ja o tom v podstate mozem prd vediet... ale podla mna ak sa to toho ide fakt s chladnou hlavou a obaja vedia co robia a co to obnasa atd tak nevidim problem... ale tak tiez je pravda ze su ludia co sa asi velmi viazat nechcu a to uz mozno vyplyva z ich povahy a tym moze hovorit kto chce co chce a budu mat svoj nazor... a ved kazdy ma svoj nazor a moze ho tu prezentovat... a povazovat ten ci onen nazor za "zly" by bolo asi dost cudne...
siki
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa siki »

Manzelstvo moze byt fantazia pri ludoch co si dokonale sadnu a nemaju tendenciu podliehat klise.
Ak sa nesplnia tieto podmienky, tak je to obycajny zvyk ktory sa stava casom chladnym.
Skor vidim viac problem v detoch ako manzelstve...
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Toman »

:-) tak dik

- viac menej sa zaujmam o ten "imaginarny pocit spobody":D
- v prvom rade si musim vyriesit byovu otasku, banku uz mam obehanu
- as bude vlastne byvanie tak sa bude dat riesit dalej....
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
A2C
Ban
Ban
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00

Re: Zeny, frajerky, baby.... (a podobne starosti)

Príspevok od používateľa A2C »

Toman napísal:... co si o manzelstve miyslite? Je to cesta do predu alebo skor do pekla? :-)
no v kazdom pripade je to cesta dopredu ale potom sa to rozvetvi na cestu do neba a do pekla, bohuzial ak sa netrafis a pojde to smer peklo da sa to zachranit rozvodom :wink: v kazdom pripade je to ako risk ked vyberas CPU pre OC nie vzdy to vyjde :cry2:
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
MengelE
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 21. Feb, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa MengelE »

No som v takom stave (manzelskom)co ja viem ak si dvaja rozumeju nemusia to potvrdit hned na uradoch (muselsom sa zenit :E )
Nikdy neni tak zle aby nemohlo byt horsie
Bikermotyl
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Bikermotyl »

A2C napísal:...v kazdom pripade je to ako risk ked vyberas CPU pre OC nie vzdy to vyjde :cry2:
Tak toto je absolutne neprimerane prirovnanie. :lol:
Pred sobasom to "CPU" poznas dokonale aj s moznostami OC. Takze loteria to rozhodne nie je. :wink:
KingP1n
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 02. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa KingP1n »

Bikermotyl napísal:
A2C napísal:...v kazdom pripade je to ako risk ked vyberas CPU pre OC nie vzdy to vyjde :cry2:
Tak toto je absolutne neprimerane prirovnanie. :lol:
Pred sobasom to "CPU" poznas dokonale aj s moznostami OC. Takze loteria to rozhodne nie je. :wink:
Lenze ked sa ti pokazi CPU tak to mas lepsie ako ked ta podvedie manzelka/zmrzaci sa/zomrie

Manzelka je na stalo

CPU sa da vymenit

A manzelku reklamovat nemozes :wink:
A2C
Ban
Ban
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa A2C »

no dobre uznavam blby priklad :red: ale obcas sa aj zo zien nieco ine vykluje po sobasi, ako sa javili pred nim. V kazdom pripade ak ju milujes nie je co riesit :wink:
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
Scorp
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Scorp »

pi*ovina :D

ale ratam s tym, ze mi okolo 25 dojde dalsia varka rozumu z dalekej galaxie a poviem, ze je to prijemna a uzasna vec atd.. :)
Me like Pentium
jararak
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jararak »

neviem, zatial to povazujem za bajkami ovesanu nutnost do zivota, hlavny je podla mna ten vztah a ako si ludia rozumeju. ci uz budem mat niekde svadobnu zmluvu v stoliku zalozenu a bude ma na ruke "tlacit" o jeden prsten viac ci menej tak to ma az netrapi. mozno sa rano zobudim a mi prepne a poziadam priatelku o ruku, secko je mozne :o
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa GABO »

A co take zasnuby? Ako to prebieha :D - Biker poDme vysvetluj...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
eSPer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 10. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa eSPer »

No, moze sa niekedy stat, ze sa clovek "netrafi", lebo ako sa hovori laska je slepa (viem ze existuju aj ine prirovnania, take rydzo slovensko-sproste, :D ale toto sa mi paci najviac). KeD ale clovek uz raz zazije, ake je to prijemne, keD sa aj v noci ma koho dotknut a rano nevstava sam a priratame este aj ine vyhody z tohoto vztahu manzelskeho plynuce, netreba sa toho bat. Ja osobne nelutujem, aj keD to niekedy u nas trocha "iskri". Aspon nie je nuda. Neviem ako koho, ale mna by nebavilo mat doma "otrokynu", co nema vlastny nazor. A uzmierovanie je najkrajsie :wink: . VeD je so mnou na veky vecne moja zlata baba, clovek, ktory ma vlastne nazory a vztah a hlavne manzelstvo je o velkych kompromisoch. Teraz uz mam doma baby dve a nemenil by som to za ziadnu "slobodu".

KingP1n : ..aj manzelka sa da vymenit. Len reklamacna doba je o dost dlhsia..

Návrat na "Debata o všetkom"