digi-TV

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Hrochy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2004, 14:00

digi-TV

Príspevok od používateľa Hrochy »

Hojte
Chcel by som sa vas popytat na skusenosti s tymto poskytovatelom TV cez satelit. Teda na kvalitu obrazu, dostupnost sluzieb (ci casto nevypadavaju programy, netuhnu priliz STB (Set - Top Box) od nich, zvuk predbieha / zasotava za obrazom a pod .... ).
Teraz mame UPC (v Modre) a prijimame asi 14 programov, z ktoryc je asi len 5 nedostupnych priamo cez antenu: Spektrum, TA3, Jetix, Hallmark, VH1. Ostatne su bud slovenske, ceske ako CT1 a CT2 a uz len madarske ktore u nac nitko nepozera. Velmi casto (aj cele dni) vypadavaju kanaly (cierna obrazovka) a pytaju po nas za to 411Sk mesazne :E - drzost poriadna.
Tak chcem popozerat po lacnejsej a spolahlivejsej alternative.
Digi-TV ponuka okolo 40programov za 290Sk/mesiac - ale ich stranka je jeden velky salat a vsade pisu nieco ine - raz 38 programov, niekde 40 :8O: .
Diky za odozvy.... ak to niekto mate. :)
Spoiler: ukázať
jararak
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jararak »

ten salat bude asi koli tomu ze stale pridavaju nejake nove programy, ked si ho otec daval asi pred pol rokom tak sme mali asi 20 programov, teraz je to viacej. nestiham ich pocitat a to mame zakladny program, akurat na vianoce si zobral hbo + hbo2.
kvalita, nemame idealne nastaveny satelit pretoze susedov dom mierne zavadzal ale inac v pohode, sem tam sa pri blbom pocasi objavi kockatenie, popripade praskne v zvuku. ale vypadky som este nevidel, snad len pri lejaku burke.
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
A2C
Ban
Ban
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa A2C »

a co tak skusit SATRO sused ho ma a prechadzame na to vsetci z baraku (ziadne vypadky kockatenie ani nic podobne) teda ak to mate v Modre tak z moho pohladu nie je o com 299Sk s DPh sa mi zda a mas zozsireny program 40 kanalov
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
Patko19
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Patko19 »

neviete povedat vci je nieco taketo aj v Prievidzi ??
lebo som kupil 82 LCD a ked kukam na ten obraz (klasicka kablovka) tak to je grc na N-tu
asi sa vratim k staremu TV ktory rozmazaval obraz :)
Hrochy
Používateľ
Používateľ

Patko19 napísal:neviete povedat vci je nieco taketo aj v Prievidzi ??
lebo som kupil 82 LCD a ked kukam na ten obraz (klasicka kablovka) tak to je grc na N-tu
asi sa vratim k staremu TV ktory rozmazaval obraz :)
LCD bude mat vzdy zly obraz (az na PC, kde je rozlisenie na VGA nastavene rovne poctu bodov na LCD). Nedaju sa tam pekne "prekryvat" body ako u CRT (teda idu do stratena bo je to svetlo malicke:)).
Ked nemas idealny zdroj (ako napr. DVD prehravac) tak je obraz este horsi ako ukazovany v predajni. Pri futbale je travnik len jedna zelena plocha so stvorcekmi. Njn, podla mna su najlepsie teraz uzkoprofilove CRT (cca 40cm hrube), maju napis HD ready - ale nie som si isty ci to je fakt HD rozlisenie, 100Hz, ploche obrazovky, niekedy aj antireflexna uprava a aj sirokouhle. Cena okolo 16 000Sk a uhlopriecky od 70 do 80 sa urcite najdu. Kym sa unas bude vysielat DVB a to este v HDTV kvalite .... njn, potrva.

SATRO v Modre nie je :(. Takze tam nic :| a asi aj preto si robi UPC co chce.

To som rad ze digi-TV slape OK, lepsie vypadok na 15 minut ako na 3 dni :lol: .
Len ma este trapi ten cas zriadenia (prakticky dovezenie STB a karty) ktory je aj 2 mesiace.
A este jeden problem: mam doma 2 TV, a chcem mat na obidvoch digi-TV (ich stanice), ale oni dodavaju pri rocnom uviazani duse len 1 ks STB (Set - Top Box = prijimac). Ked chcem pozerat ich vysielanie aj na druhom TV, tak potrebujem 2ks tych STB. Lenze ja uz doma mam jeden digitalny satelitny prijimac a ma nevyuzity slot Crypto Works. V cenniku digi-TV uvadzaju cenu karty na 3800Sk. A otazka: potrebujem si ju kupit ak chcem mat prijem na oboch TV? alebo mi ju tiez prenajmu za 1Sk / mesiac ? (predpoklad je uviazanie duse na rok). Nezda sa mi ze by boli prave samaritani a urcite sa bude za nu plati cela suma :( .
Naposledy upravil/-a Hrochy v Ut 20. Mar, 2007, 21:39, upravené celkom 1 krát.
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa _skrat_ »

mame Satro a rozmyslam kedy konecne im to otrieskam o hlavu..prvy dekoder sa strasne dodrbaval, vypadavali programy, kockatel sa obraz, isiel iba zvuk bez obrazu..a co ja viem este co...tak doniesli novy iny dekoder, ze na tie stare mali vela reklamacii...tak v pohodke to islo a teraz tomu zase zadrbava...napise kanal je zakodovany a konec...raz to neslo cely den (teda iba stv1 a 2 islo) a az po telefonate nas znova napojili...alebo len tak vypadne eurosport a napise ze kanal je zakodovany...furt tomu drbe...to ze sa obcas rozpadne obraz alebo na par sekund zastavi, ani nehovorim...
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
KikoKK
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa KikoKK »

... mam v NR digi-tv a nemame s tym ziadne problemy
... su dokonca aj programy, ktore vysielaju vo full pal rozliseni, to sa da dokonca aj na LCD pozerat
... skusal som aj kartu rozchodit v druhom dig prijimaci, ale neuspesne (dreambox)
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
Hrochy
Používateľ
Používateľ

KikoKK:
Ahaaaa, diky :wink:

Návrat na "Debata o všetkom"