Dobry napad, daj tam ten stary athlon a skus dat FSB 166Mhz ci pojde ak pojde chyba je v cpu. akurat este si pozri ci mas na tom bartone ma byt asi 1.6volta a ma sa hriat (45-60)do 70 stupnov.
ak je to ok a nepojde na 166FSB a ten athlon hej je to zahada.
podla toho co si pisla by si mohol mat aj male napajacie napatie procaka(zmeraj merakom)
ale sak si pisal ze na 166FSB sa spusti ale nejde dalej.Toto robilo bratovy ze mu nechcel nabehnut vina tak ho asi 3 restartol a nabehol,mozno kaurat ked si podtatkoval tak sa rozhodol nabehnut.Po preinstalovani win to uz nerobilo.Aj ked neverim co pisem ale skus preinstalovat win
A este sa ujisti ze ci vetrak na chladici sa ozaj toci lebo ak mas iny vetrak na chladici napr grafiky mohol si ho nechtiac pichnut do svorky pre cpuFan a tak ti ukazuje otacky na grafike.
Inac uz potom fakt neviem nechce sa mi verit ze ten procak je zly.Proste ked uz sa odlupi poriadne z rosku nejde vobec.
Inac odlupene mam aj ja ale ide ale mam aj jeden duron a podstate 4 procaky som uz takto polamal cez roztek.Dobre ze nove su zapuzdrene.
Skor ich mechanicky znicim ako odpalim OC.