- dynamicke tiene vs. staticke tiene

---------------------------------------------------

THX to [dzp]Viper
tak mne to ide velmi ok , 1680*1050 full dynamic, af max. , aa nemam potrebu , hybe sa to svizne pod winxp sp2 , skusam to aj pod vistou ale tam je citit vyrazne "dropdowny" , asi vista + ovladace od nvidiebarco napísal:Heh, ja som ten +200health nasiel hned u prveho nepriatela
Ale predal som ho za tazke peniaze, pretoze mal nehorazne vedlajsie ucinky - stala radiacia, cize si clovek musel kazdych 5 minut davat antiradiacne lieky, co som dlho nevydzal... Bohuzial.
Inak k HW optimalizacii, ako sa Vam to hybe?
Ja ficim na 1024x768 + AA a AF tak to 1/4, a High details, a neklesnem pod 30fps... Mam zapate Object Dynamic Lightning, moc nevidim rozdiel medzi nim a Full...
Este k tomu mojmu problemu v poziadavkach hry sa pise 10 GB available hard drive spacemilanx napísal:Mam taky dost vazny problem s touto hrou napr ked nabehne loading tak ponom hra zacne strasne sekat a pred tym isla krasne plinulo co to moxe byt?(ale nerobi to pri kazdom iba pri niektorych)
JJMeloon napísal:Ten screen si hodil ked tam udrel blesk ?ja som na takto nasvetlenu scenu este nenarazil (vizera to ako s HDR !). Vacsinu doby sa motam v sychravom pocasi kde tu sem tam vykukne slnko...
Ak si si vsimol tak ten screen som fotil prave pri burke a artefakty som nemal, inak ale uz mi hra hadzala artefakty parkrat bez bloomu musel som vyonut hru nestacilo ani ked som dal grafiku na default nechapembarco napísal:Hh, ale netes sa moc... Pri burke budes mat artefakty, bohuzial je teda ten Bloom nepouzitelnyMichiGen napísal:JJ.A skoro si uhadol je to so zapnutym bloomom v user.ltx alebo aku to ma priponu ten subor
Skoda, pekny efekt...