nManJofo napísal:Dotkne sa to aj ostatnych providerov DSL?
...klikol si vobec na ten link?
Zvysovanie rychlosti od 1.4 uz potvrdil aj Slovanet, GTS Nextra, eTel a SWAN. Dial Telecom zdvihne rychlosti taktiez, zatial ale nevie, kedy presne. Zvysena rychlost sa zakaznikom prejavi po restarte modemu alebo routera.
jj oni tak ako minuly rok , ked zrychlili tak to dali o dost viac , mne to taha akoby som mal 2mbps net , mam mat po tomto zrychleni 1.5 , ale to sa behom par minut , alebo hodin ustali na hodnotach ake ma kazdy mat
matej21 napísal:jj oni tak ako minuly rok , ked zrychlili tak to dali o dost viac , mne to taha akoby som mal 2mbps net , mam mat po tomto zrychleni 1.5 , ale to sa behom par minut , alebo hodin ustali na hodnotach ake ma kazdy mat
jj, ja mam 1.5MBps a neustale vyssie......
Rychlost Vaseho pripojenia je 1744.9 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiez 218.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
na dsl.sk mi napisalo 1019 kbps, na t-com.sk iba nejakych 780 kbps, na zive.sk 1904 kbps a nakoniec na inet.sk 1.94 Mbps ....
takze t-com asi este vsetky prepojenia nedoriesil, alebo su niektore serveri jednoducho pretazene ....
/ad dotovany net - podla mna by mal stat zakrocit (aj ked nemam studentdsl), lebo toto si nemoze provider dovolit zvysit rychlost len niekomu .... ved stat plati nejaku cast za tu sluzbu, tak preco by mal mat ine podmienky ako uzivatelia, ktory platia sami ... to smrdi diskriminaciou ...
Life is short - enjoy it! HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
THE POWER OF INTEL,INTEL C2D@3600MHZ THE AMD QUAD FX PLATFORM KILLER Mainboard:ASUS P5B Deluxe,Procesor:Intel Core 2 Duo E6300@430*7=3060mhz 1,280v 520*7=3640mhz 1,6v stabilne 12h v orthose!,GK: Asus X1950PRO Pamete: 2x1GB GEIL ULTRA CL4@1200mhz CL5 or 920 CL4 ,DISK:2x hitachy 160GB in raid 0,ZDROJ:Forton bluestorm II 500w,CASE:Thermaltake XASER V5000D + catodes,CPU FAN:Noctua U12F,Samsung 203B,Klavesnica:Zboard + 1 keyset,Mouse:Internet Explorer 2,0 Microsoft,zvuk TEAC HP-11,zaflexovane setky kable IBM ThinkPad,Pentium M 1333mhz,256mb ram,integrate GPU...
srebalat napísal:aj ja mam raz tak rychlejsi net.. z 1mb na 2mb :8O:
mali zvysovat len o 0,5mb, ale na skoro vsetkych serveroch mi nameralo okolo 2mb.
je to ako som pisal , najprv pri zrychleni to zrychlia az o moc a potom sa to postupne ustaly , takze tahaj kmy mozes , lebo taku rychlost dlho mat nebudes
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
LittleMan napísal:............................../ad dotovany net - podla mna by mal stat zakrocit (aj ked nemam studentdsl), lebo toto si nemoze provider dovolit zvysit rychlost len niekomu .... ved stat plati nejaku cast za tu sluzbu, tak preco by mal mat ine podmienky ako uzivatelia, ktory platia sami ... to smrdi diskriminaciou ...
Tak toto je trochu divny nazor. Myslim ze to su interne zalezitosti ST, ze ake podmienky poskytuju pri akom programe a nechapem preco by mal stat zakrocit. Pokial viem tak na tom programe nieje ani stale povolene P2P a ked aj ide tak len 16KB, takze to nie je jedine znevyhodnenie, ale ako som pisal podla mna to je cisto vec STcka. Ina vec by bola keby pri podpise zmluvy slubovali ze kazdy rok zvysia rychlost a pod. v tom pripade ano, ale takto tazko.
Co sa tyka rychlosti tak to ide vyditelne lepsie co sa tyka stranok a aj tahania, ci streamovania. Rychlost u mna okolo 1,9Mbit u znameho na druhej strane mesta to ide 2,1Mbit. Dost pecka, uvidime ci sa to naozaj bude este ustalovat, alebo to takto nechaju
2 LittleMan /
takze ty by si dal rovnaku rychlost pre tich ktori platia 300Sk a aj pre tich ktory 1300Sk ? to je trochu hlupe , kazdy by mal mat to za co si zaplati