MaDarska mensina......
MaDarska mensina......
Mne sa to zda zatial prilis nafuknute, ale len tak kyvnut rukou na nad tym tiez nechcem.
http://www.bleskovky.sk/cl/10/151857/Ma ... -autonomiu
Co si o tom myslite?
http://www.bleskovky.sk/cl/10/151857/Ma ... -autonomiu
Co si o tom myslite?
CPU: IC2D E7400 2.8 GHz; MB: GA-P31-ES3G; RAM: KINGSTON HYPER X DDR2 2x2GHz; VGA: MSI GTX 460 1GB HAWK talon attack; HDD: SEAGATE 1 TB 7200; CASE: APEX SK-373; PSU: SEASONIC S12 500W; LCD: IIYAMA 19" PRO LITE 1900S-B2; MOUSE: TRUST GXT 25; KEYBOARD: LOGITECH CLASSIC KEYBOARD PS2; NET: DIGI StartNet 20/10
Ak nejaky sukromny podnikatel madarskej narodnosti ziada autonomiu v roku 2007, tak dosiel strojom casu z Uhorska, alebo nikdy nepocul o EU a netusi, ze je pozadu
Kazdopadne je mi to u prdele, pretoze z toho nic nebude, len sa divim tym trapnym pokusom na seba upozornit, alebo hlasat nieco o laske k narodu ked sa na Zemi vsetci smazime kvoli globalnemu oteplovaniu atp, vid tohtorocna zima..holt budu za tym peniaze a kryje sa to laskou k narodu a vlasti
Kazdopadne je mi to u prdele, pretoze z toho nic nebude, len sa divim tym trapnym pokusom na seba upozornit, alebo hlasat nieco o laske k narodu ked sa na Zemi vsetci smazime kvoli globalnemu oteplovaniu atp, vid tohtorocna zima..holt budu za tym peniaze a kryje sa to laskou k narodu a vlasti
Me like Pentium
kyvnut nad tym rukou ani nemusis, ale tiez to nesmies brat neak extra vazne. extremy vzdy boli, aj budu. avsak extremny prejav par ludi este neznamena suhlas vacsiny (vacsinu myslim ako vacsina madarskej narodnosti na svk).
akoze ja osobne poznam jedneho jedineho, kto by podporoval autonomiu, co je v podstate zanedbatelne mnozstvo. nehovorim, ze ich nie je viac. jasne ze je, ale ked su v takom pomere, tak ich je velmi malo... proste su to len vymysli, alebo skor sposob, ako ziskat neaky-taky hlas extra pri volbach, resp. reklamu zadarmo (v pripade sukromneho podnikatela).
cize suhlasim so scorp-om. je to sposobene len a len peniazmy a aj tak z toho nic nebude. aj ked uz by s tym mohli prestat...
akoze ja osobne poznam jedneho jedineho, kto by podporoval autonomiu, co je v podstate zanedbatelne mnozstvo. nehovorim, ze ich nie je viac. jasne ze je, ale ked su v takom pomere, tak ich je velmi malo... proste su to len vymysli, alebo skor sposob, ako ziskat neaky-taky hlas extra pri volbach, resp. reklamu zadarmo (v pripade sukromneho podnikatela).
cize suhlasim so scorp-om. je to sposobene len a len peniazmy a aj tak z toho nic nebude. aj ked uz by s tym mohli prestat...
Podla nasej ustavy nieje mozne vytvorit autonomnu cast na uzemi SR. Neviem ci dokonca nabadanie na podobne veci nieje povazovane za vlastizradu... ked mate po ruke ustavu, skuste si to tam najst.
Spoiler: ukázať
Vsak urcite, ta vec nevysla z rozumu radoveho cloveka .A2C napísal:osobne ma pribuznych z MaDarskej mensini a len sa smeju nad tym co vymyslaju ti blbci na autonómiu kaslu
CPU: IC2D E7400 2.8 GHz; MB: GA-P31-ES3G; RAM: KINGSTON HYPER X DDR2 2x2GHz; VGA: MSI GTX 460 1GB HAWK talon attack; HDD: SEAGATE 1 TB 7200; CASE: APEX SK-373; PSU: SEASONIC S12 500W; LCD: IIYAMA 19" PRO LITE 1900S-B2; MOUSE: TRUST GXT 25; KEYBOARD: LOGITECH CLASSIC KEYBOARD PS2; NET: DIGI StartNet 20/10
jop, lenze madari lezia slovakom viac v zaludku ako cesi...ked sa spytas nacka, ci pozna nejakeho madara, nedajboze ci ma madara kamarata, tak ti hned leti jedna-dve po papuli prinajmensom..ale ak sa spytas ci pozna nejakeho cecha, tak ti hned moze povedat kolko kamaratov ma cechov...
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
maDari lezia polovici slovenska v zaludku :puke:
ziadna krajina nema stranu mensiny taku silnu, ako nase slovensko a ti maDari este aj vyskakuju...ak tu chcu zit, nech sa prisposobia alebo nech odidu. nikto ich tu nedrzi..
ako to uz chodi: daj im prst a oni ti zozeru celu ruku...
ziadna krajina nema stranu mensiny taku silnu, ako nase slovensko a ti maDari este aj vyskakuju...ak tu chcu zit, nech sa prisposobia alebo nech odidu. nikto ich tu nedrzi..
ako to uz chodi: daj im prst a oni ti zozeru celu ruku...