Windows XP a firemny notebook
Windows XP a firemny notebook
Mam doma firemny notebook a samozrejme windows je zablokovany ze sa do neho nedaju nahravat dalsie aplikacie, chcel by som pocitac pouzivat aj na pozeranie filmov, ale chybaju mi kodeky, da sa to nejako urobit aby som si napriklad kodeky nahral na usb kluc a z toho ich nacitaval? alebo poradte nejake ine riesenie dakujem
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
danny: link je tu http://www.mplayerhq.hu/design7/dload.html
Tam si treba stiahnut druhy a treti link a vsetko rozbali do jedneho adresara. Ako posledne stiahni Windows x86 20061022 kodeky. Su trochu nizsie na stranke a tie tiez rozbal. Potom by to malo vsetko slapat ako ma.
Tam si treba stiahnut druhy a treti link a vsetko rozbali do jedneho adresara. Ako posledne stiahni Windows x86 20061022 kodeky. Su trochu nizsie na stranke a tie tiez rozbal. Potom by to malo vsetko slapat ako ma.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
Iba niektore programy sa tak nainstaluju, vlastne len tie co nezapisuju do registrov = vlastne skoro ziadnediablik napísal:exte jedna vec. ak mate problem s instalacnymi pravami. staci nainstalovat program do vasho home priecinku (napr.: documenst and setings/diablik/install) tam sa vam to nainstaluje stale........