Seat Leon/Toledo 1,9 TDI (81 KW / 96 KW / 110 KW)

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Blekota
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 10. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Blekota »

allshe napísal:aha ok tak to som nevedel ze je cipnuty nadol:))
a ked ju dakto da na 180 - 200 koni tak chudak prevodovka teda:)))
no prevodovka to zvlada.. spojka ale uz nie.. casom zacina presmykovat ale to zavisi ako s tym jazdis a ako moc je to cipnute taka normalna hranica je tych 170-180koni... vtedy to ma aj dobre zrychlenie - okolo 6sekund a to je parada
athlon64 san diego 3500+/2200mhz @ 4919+/3146mhz -1.45volta - prime 95 stable 16 hodin(viac neskusane)- ale bezim na 3300mhz/5300+ hry a ostatne rockstable(aj ked prime prdne za 5sec) - max 3400mhz ale to uz nie moc stable / Asus 1950pro DDR3 @615/1540 / Asus A8R-MVP / SB Audigy / 2GB Ram A-data DDR 535 dual channel 3-4-3-5 CR2/ 3com 100Mbits lan / 17" IBM monitor - taky jaky maju pri pokladni /
Malakh
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 07. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Malakh »

allshe napísal:ako moze mat vacsie turbo a IC ked je to tak isto 130 konova ta RS...nie uplne najnovsia ale tak okolo 2002 - 2004 a mozno aj 2005-ka este ma ten motor...(pokial ja viem) tak je to zhodny motor.

a cize co sa tyka oleja....neje pravda ze ho zerie vela? dnes mi znamy povedal totizto ze on kupoval ovu Superb. uz ma na nej spravenych 84 000 km, prevazne jazdi KE - BA a vraj mu to bere az liter oleja na cca 3000 km...tak preto sa pytam ci take daco moze byt pravda. ak hej tak to by sa mi velmi nepacilo ladovat tam olej za 800sk/liter :)
ak to zere liter oleja na 3000km, tak su v pr*eli kruzky, semeringy na na ventiloch, alebo daco pod....ale urcite to neni s kostolnym poriadkom
allshe
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa allshe »

tvrdi mi ze vraj sa kludne mozem ist opytat do ktorehokolvek servisu a aj do predajne kde taketo motory su v autach (teda boli) a vraj je normalne servisne napisane ze 0,3 litra to bere na 1000km.... takze VRAJ je to uplne v poriadku.
NB Acer Aspire 3810T
Malakh
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 07. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Malakh »

allshe napísal:tvrdi mi ze vraj sa kludne mozem ist opytat do ktorehokolvek servisu a aj do predajne kde taketo motory su v autach (teda boli) a vraj je normalne servisne napisane ze 0,3 litra to bere na 1000km.... takze VRAJ je to uplne v poriadku.
to by si musel na jeden interval vymeny oleja - +/-10000km doliat 3l oleja, co je uplna KRAVINA, kolko do motora nalejes tolko priblizne musis aj vyliat, samozrejme neco si to zobere, ale to su max. par deci, nie litre.
takze bud ti niekto hovori bludy, alebo su to fakt na prd motory, comu sa mi nechce verit.
allshe
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa allshe »

no ludkovia...tak som trosku skusal tu spotrebu...by som povedal zee.daaa sa......ale neje to take lahke udrzat ju na 6 litrov ( po meste) paru semaforov, nejaky ten kopec a pred vami par pomalych aut...a uz tam je denna spotreba 7,5 - 8 litra na stovku...a uz to zvysuje aj celkovu priemernu...tych 6 - 6,2 sa da v pohodke dostat z takeho motora. ak nesu preplnene cesty tak aj tych 5,5 cca sa da...ale ako tu neviem kto tvrdil ze do 6 litrov bez problemov aj s agresivnym jazdenim....neexistuje.
NB Acer Aspire 3810T

Návrat na "Debata o všetkom"