to je to iste ako ked mas dobre odvetranu case a zle odvetranu, avsak v pripade dobre vetranej mozu ist teploty dole az o 5-10°C pri skle mozno len o 0,5°CThe_Devil napísal:Aky ma vyznam, tepelna vodivost skla v CASE? Iba to, ze bude o kus chladnejsie. Ovplyvni ti to nejak teplotu napriklad CPU?Bikermotyl napísal:eSPe napísal:a navyse sklo dobre vedie teploBikermotyl napísal:- aj v prenose tepla by malo mat sklo lepsie vlastnosti ako plexi
sklo alebo plexisklo
Re: ...
.
- The_Devil
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 03. Máj, 2006, 02:00
Re: ...
Takze z hladiska teploty je to zbytocne.SolidSnake napísal: to je to iste ako ked mas dobre odvetranu case a zle odvetranu, avsak v pripade dobre vetranej mozu ist teploty dole az o 5-10°C pri skle mozno len o 0,5°C
- dingo27
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 30. Nov, 2005, 20:00
Ty bolest, tie vase debaty...
Napadlo niekomu co sa stane keD sa roztrieska sklo a plexisklo ?
Spravna odpoveD: crepiny.
Napadlo niekomu co sa stane keD sa roztrieska sklo a plexisklo ?
Spravna odpoveD: crepiny.
PC: CPU CeleronD 2.6 -> 3309 MHz Arctic cooling Super silent 4 ultra : ), Epox 4pda3I(i865PE+ich5), GF MSI 6200 AX-TD256/64, 2x256 GOODram DualChanellDDR 400(2.5,4,4,8 ), 200GB SATA Hitachi !, 300W modded case + homemade upravy, momentalne prebiehaju dalsie upravy
NTB: FujitsuSiemens Esprimo mobile V5505 : Intel CentrinoDuo, Core Duo T2330 1,6 GHz, 1GB 667DDR2 RAM DualChannel, Wifi a/b/g/n, LCD 15", HDD 80GB SATA, DVDRW, citacka, expres card, 3:45 hod. 4400MAh bateria, no proste paradicka
NTB: FujitsuSiemens Esprimo mobile V5505 : Intel CentrinoDuo, Core Duo T2330 1,6 GHz, 1GB 667DDR2 RAM DualChannel, Wifi a/b/g/n, LCD 15", HDD 80GB SATA, DVDRW, citacka, expres card, 3:45 hod. 4400MAh bateria, no proste paradicka
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Nechcem sa ti miesat do hlbokeho rozimania pred nirvanou, ale co robievas bezne s compom? Prehadzujes si ho snaD cez siet na tenisovom kurte, keD uvazujes o "roztrieskani" sklenenej bocnice? Alebo s nim zaobchadzas ako kazdy, takze sanca eventualneho "roztrieskania" je mensia ako vyhra Jackpotu v Lote.
- JoFo1
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 03. Apr, 2007, 08:00
Da sa kupit...eliT napísal:na nete sa neda niekde kupit plexi? bo ja som uz hladal u nas a nemaju
http://www.tichepc.sk/produkty/modding- ... lpanel-200
O to ale nejde...chcem sa spytat, moznobanalnu (ale neviem),otazku..ze ako sa do plexiskla reze...mam totizto plexi bocnicu cca 3mm hrubka a chcel by som do nej 120-ku dzuru
co mam pouzit aby sa mi to trebars nepostiepilo, nepolamalo, a tak podobne.....a aby to vyzeralo k svetu
(keD to tu uz nahodou dakde je tak mi staci, prosim, link)....thx