Len nejaky bujnejsi debat mi tam akosi chyba...Ja o tych threadoch viem. V jednom je sucha tabulka, a druhom suchy valid & screen. Tu sa diskutuje o voltazi, meraniach, proste o skusenostiach a comkolvek, co sa tyka X2 3600+ Brisbane a vsetky ine X2 su OT..
Ty si zalozil thread:
Core 2 Duo procesory - skusenosti, pretaktovanie
Co ti bohate nestacili tie dva linky?
O to iste ide aj mne. Proste X2 zjdenocujuci thread, kludne aj s Windsorom, aj ked Windsor by som tam nerad plietol. Ide o to, ze ak si niekto, kto nie je z fora, zagoogli napr. Brisbane X2, lahko sa sem dostane. Najde pomoc a forum mozno dalsieho clena. Akeho, je uz vec nahody, musime byt optimisti. Btw, tie linky su ako databaza super, myslim, ze by sa pocet postov do nich neznizil, ale skusenosti a rad je tam fakticky pramalo. Pripadne by sa mohlo spravit nejake hlasovanie, ak citim tuto potrebu len ja, tak je to bezpredmetne samozrejme.
P.S.: No flame, respect for you.
A teraz k veci.
barco napísal:DJSmart007 napísal:Ma moj X2 3600+ Brisbane na 2 x 1900 MHZ / 1.000V len 38W, ale pri 2 x 2900 MHZ / 1.400V ma uz 115W.
Presne, to je hovadina, aby takyto procesor po OC zral viac nez Quadcore od Intelu
Nemyslim barco, ze je to hovadina. X2 3600+ EE ma na default Vcore 1,25-1,35V a 65W pri 1,9MHz! OC na 2,9MHz a zvysenie napatia na 1,40V kludne tych 115W moze spravit. Nie je to priamo umerne. Urcite to ale bude individualne pri kazdom jednom kuse. Tych 65W max. je norma AMD, aby sa procak nemusel vyradit. Ten program asi kalkuluje s 65W na default, co vobec nemusi byt real, resp. budu to tie najpazravejsie kusky. V kazdom pripade klasicky Wattmeter urcite nenahradi, len co to napovie. V tom sa asi zhodneme.