Zdravim,
som tu novy, a zaregistroval som sa sem prakticky len preto, ze mam jednu otazku, cize by som chcel poprosit o radu . O co ide:
Mam dosku DFI LanParty, ktora nema integrovanu zvukovu, ale zvukovy modul Karajan. Istym mechanickym poskodenim, ktore urcite nebude zodpovedat reklamacii, sa mi podarilo znefunkcnit mic in, cize ruzovy jack. Potkol som sa o kabel v nom zastrceny, cim som urval volaku cast z neho par mesiacov este fungoval, ale uz ho to prestalo bavit.
Nuz ale k veci, karajan modul ma okrem tejto dierky aj ine jacky, konkretne zeleny (line in), modry, cierny, biely (resp. sivy) a oranzovy. Na co sluzia, to vam nepoviem, nie som ziadny odbornik Snad aspon tento gif http://us.dfi.com.tw/Upload/Accessory/K ... audio1.gif
alebo tento pic
Z tychto pouzivam jedine zeleny line - in. Kedze mic - in mi odisiel, chcem sa spytat, ci sa z niektoreho z tych nepouzivanych neda spravit mic in, nejako softwarovo ci hardwarovo? Aj tak ich asi nevyuzijem, v blizkej dobe sa nechystam kupovat nic vacsie ako 2.0 nuz neda sa niektory z nich prerobit? Modry, orandzovy, cierny alebo biely?
Ak tu uz takato tema bola, neukamenujte ma prosim
Za vsetky odpovede vopred dakujem...
Prerobenie lubovolneho jacku na mic-in - da sa to?
kukni si soft co mas k doske.. na mojej gigabyte sa konketory prepinaju intuitovne, podla toho, co tam zapojis, cize do jedneho mozes zapojit mikrofon, alebo repraky, zvukovka si to sama prepne, popripade to nastavim rucne co ktory konektor ma byt...
lenze mam pocit ze to urcite nebude to co mas ty, lebo karajan pocujem po prvy raz ...ale aj tak to skus kuknut..ak nepmoze, kup nejau lacnu externu zvukovku, na mikrofon ti netreba nic extra...
lenze mam pocit ze to urcite nebude to co mas ty, lebo karajan pocujem po prvy raz ...ale aj tak to skus kuknut..ak nepmoze, kup nejau lacnu externu zvukovku, na mikrofon ti netreba nic extra...
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2