teta od telekomunistov 6min volala s mati a skusala ju ukecat na ich DSL...dojdem domov, matka, ze nech sa s tetou porozpravam, sama sa do toho nevyzna... sak fajn, teta vysypala na mna skvelu cenu 399 ci kolko Sk a hw za drobaky... vravim, ze ak to je bez viazanosti, ze je to super...
samozrejme nie je, skusila ma presvedcit hlaskou, ze dostanem emailovu schranku zadarmo... usmev od ucha k uchu a ine som nevedel povedat, len ze to je zlate od nich
po minute som tetu presvedcil, ze nemam zaujem a jej hlas sa zmenil na zdeptany...chudatko
to len tak btw, nudim sa v noci
Inak moc nechapem co tu riesite, tak velka firma ako Slovanet bude mat kazducku zmenu pravne riadne osetrenu, ono sa veci vacsinou nemenia tak, ze riaditel sa dobre vysr*l po zapche, zdvojnasobime rychlost
V skole nas ucili, ze cielom kazdej firmy je zisk.. v skole nas neucili ale uvazovat, takze budem uvazovat ako sedlak, ktory ked ma vela deti, utopi ich a pohnoji nimi zahradu..sak si vyrobi dalsie...
Peniaze budu, ked vydaje budu mensie ako prijmy... teda Slovanet potrebuje znizit vydaje, aby mal vyssie prijmy... lebo potrebuju viac toaletneho papiera, alebo ritualne palia tisickoruny, alebo ich pouzivaju miesto toaletaku...je to jedno...
Urobili to, co je teda pre nenasytnych cucacov filmov, kde ked su zena a muz v naraz na scene, konci to jeba*im, v extremnych pripadoch je na scene muz a muz a muz a muz a muz a niekde je aj zena a tiez to konci jeban*m, modliacich sa po veceroch k soske rapidshare, aby konecne zrusili to hnusne odcitavanie, najvacsie svinstvo, ba vrazda. Znizili vydaje tak, ze podmienky pouzivania ostali nezmenene. V zaujme zachovania svojho zvyku mat disky narvane nadoraz a dusevneho zdravia, rodinnej pohody, leguanovej erekcie a globalneho oteplovania tito ludia s lavicovym zmyslanim nechcu pochopit tento pravicovo extremny krok..
ja sa fakt ze nudim takto v noci, ne ze by mi komunisti, alebo leguanova erekcia vadili, len sa mi nechce ucit dejepis a rypem si do ludi, co ich trapia ine problemy ako filozofia humanizmu, dejiny antiky a podobne sexy veci