OVERCLOCK PROBLEMS INTEL
OVERCLOCK PROBLEMS INTEL
dobri den ako mam pretaktovat moj intel pentium 4 2,4 GHZ (L2 1 MB) Doska P4 P800 Se ASUS(AI series) ako to mam sakra nataktovat ,ide jednoducho cez fsb mam taky dost dobri tool od ASUS ale potom mi vsedko seka a nexem aby mi vsedko taktovalo pls HEEELP.
Re: OVERCLOCK PROBLEMS INTEL
taktovanie cez hocijake tooly a programi pod windowsom je nanic... najlepsie je taktovat cez BIOSD_G napísal:dobri den ako mam pretaktovat moj intel pentium 4 2,4 GHZ (L2 1 MB) Doska P4 P800 Se ASUS(AI series) ako to mam sakra nataktovat ,ide jednoducho cez fsb mam taky dost dobri tool od ASUS ale potom mi vsedko seka a nexem aby mi vsedko taktovalo pls HEEELP.
http://www.pcarea.org/clanek.php?idclanek=52
btw: a pis normalne aby som to nemusel citat 5 krat aby som zistil co xces
Naposledy upravil/-a kOsTi v Ne 27. Feb, 2005, 20:21, upravené celkom 2 krát.
Nezrozumitelny prispevok.
Tak taktuj cez bios, to je najlepsie. Vykasli na na taktovanie s win. Takto nenataktujes nic
EDIT: Kosti to napisal o stipku rychlejsie
Tak taktuj cez bios, to je najlepsie. Vykasli na na taktovanie s win. Takto nenataktujes nic
EDIT: Kosti to napisal o stipku rychlejsie
Naposledy upravil/-a siki v Ne 27. Feb, 2005, 21:19, upravené celkom 1 krát.
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|
dost casto to pocujem ze je ta doska dost dobra na to diky teraz si ma utvrdil ale neviem ako to mysli s tymi ramkami v tom navode viete mam takto ramky 512 (400mhz) , 2x256(266mhz), 128(333mhz) onedlho si idem kupi jednu 512 (400 mhz) a dam prec tie co maju menej mhz. a tie 512 pojdu do dual channel ale to neni este iste , v biose mozem jednoducho clockovat ale tiez cez fsb myslite ze to nebude potom sekat ??
pochop ze sa tazko po tebe cita ked nedavas bodky mozeme byt radi ze aspon tie medzery davas skus popozerat v biose ci nemas nastavene nieco ako cpu throtling alebo nieco na podobny sposob
BTW: Ako sa ti cital tento prispevok bez bediek a ciariek?
uplne super, ze?
BTW: Ako sa ti cital tento prispevok bez bediek a ciariek?
uplne super, ze?
Spoiler: ukázať